Top 6 cele mai ușor de întreținut mașini de oraș în România

masini de oras

Alegerea mașinii potrivite reprezintă o provocare pentru majoritatea șoferilor, deoarece aceștia nu iau în calcul doar aspectul autoturismului sau capacitatea motorului, ci și piesele de schimb sau consumabilele, astfel încât acestea să nu devină o povară financiară. Din acest motiv, numeroase persoane se îndreaptă către mașinile ușor de întreținut, din clasa compactă, recomandate în special pentru traficul urban. Află care sunt cele mai ușor de întreținut mașini de oraș în România, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Ford Fiesta

Cei mai mulți șoferi aleg mașini de oraș Ford, datorită numeroaselor caracteristici benefice pe care acestea le aduc. Ford Fiesta reprezintă unul dintre cele mai apreciate modele din clasa mică de pe piața autoturismelor din România. Acest model a fost produs încă din anul 1976, bucurându-se de același succes până în prezent, pentru siguranța modelelor și consumul declarat. Ford Fiesta reprezintă o mașină cu un design stylish, este ușor de condus și economică din punct de vedere al costurilor de întreținere. Modelele noi pe benzină au un motor revoluționar de 1,0 litri, cu 3 cilindri și îți asigură puterea de 140 CP, cu economie mai mare de combustibil și emisii de CO2. Noul Ford Fiesta îți aduce mai multă eficiență, mai multă putere și mai multă plăcere în ceea ce privește șofatul.

Ford Focus

Ford Focus reprezintă o altă mașină fiabilă și ușor de întreținut spre care te poți îndrepta, fiind fratele mai mare al modelului Ford Fiesta. De regulă, acest model vine in mai multe variante de caroserie, cele mai cunoscute fiind sedan, break și hatchback, cu numeroase opțiuni de motorizare, care au putere suficientă atât pentru mediul urban, cât și pentru cel extra-urban. Noile modele Ford Focus sunt construite astfel încât să îți îmbunătățească experiența la volan și conține numeroase caracteristici avansate: asistență a șoferului, asistență activă la parcare și tehnologii care te ajută să gestionezi frânarea, direcția sau accelerația.

Dacia Logan

Dacia Logan reprezintă una dintre cele mai cunoscute mașini românești și totodată, cea mai cumpărată. Deși unii specialiști afirmă că în ceea ce privește design-ul și consumul, Dacia Logan nu este cea mai bună alegere, este opțiunea ideală pentru costul total al întreținerii acesteia. Modelele au evoluat și prezintă caracteristici noi și utile din punctul de vedere al consumului, Dacia Logan fiind o mașină de familie, ideală atât pentru oraș, cât și pentru deplasările lungi.

Skoda Fabia

Skoda Fabia este o mașină compactă, construită pe aceeași platformă cu Volkswagen Polo, cu piese auto comparabile cu cele din această gamă. Producătorii și-au început producția în 1999, cu primul model Skoda Fabia, iar de-a lungul anilor, acest model a beneficiat de îmbunătățiri majore în ceea ce privește design-ul și ergonomia. Unul dintre obiectivele autoturismelor Skoda constă in asigurarea gradului de siguranță pentru șoferi și pasageri și de a împiedica producerea accidentelor. În plus, calitatea foarte ridicată și structura rigidă a caroseriei asigură un nivel ridicat de siguranță, la orice tip de accident.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo este o mașină la fel de fiabilă, cu costuri mici de întreținere, mai compact decât modelul Volkswagen Golf. Polo a fost produs începând cu 1975, dar vânzările au început să ia amploare din momentul apariției modelului 6N, în 1994. În ceea ce privește ergonomia, Polo se plasează deasupra unor competitori din clasa mică, fiind reprezentat de un bord clar și bine așezat, însă în ceea ce privește prețul, Volkswagen Polo reprezintă una dintre cele mai scumpe opțiuni.

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis reprezintă un model de mașină creat pentru a fi diferit, care preia caracteristicile unui SUV compact. Este o mașină cu un design sportiv, ergonomic și minimalist, cu un interior intuitiv, astfel încât să fie ușor de manevrat. Modelele mai noi beneficiază de un sistem hibrid, în timp ce motoarele la turații reduse ajută la reducerea consumului de combustibil.

Optează și tu pentru o mașină fiabilă și bucură-te de avantajele pe care aceasta le oferă!

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pexels

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*