Cum găsesc un brad artificial care să semene cu bradul natural de Crăciun?

brad artificial

Bradul de Crăciun, indiferent dacă este natural sau artificial, este cel mai frumos cadou și atribut al sărbătorilor de Anul Nou și de Crăciun. În trecut, românii alegeau un brad de Crăciun natural pe care îl cumpărau din piață, însă în zilele noastre, mulți au renunțat la această idee în favoarea brazilor artificiali. Motivele pentru a face această tranziție sunt diverse, de la economie – întrucât un brand artificial poate să reziste 5-10 ani – și până la opulență, cum este cazul celor care se orientează către brazi artificiali de lux.

Mulți dintre cei care aleg variante artificiale sunt conștienți de faptul că un brad natural va ajunge după Crăciun la gunoi, ca deșeu sau, în cel mai bun caz, va fi folosit ca lemn de foc. În schimb, prin folosirea unui brad artificial putem contribui la păstrarea unui mediu natural, cât mai sănătos. După cum se știe, un brad natural crește destul de greu: are nevoie de 12 ani să ajungă la vârsta maturității și la o înălțime de 2 metri.

Cea mai avantajoasă oferta brazi artificiali de la sfârșit de an 2020 vine cu un cupon de reducere în valoare de 50 RON pe care îl pot folosi clienții care introduc codul „CADOU50” atunci când realizează o comandă de minim 600 RON.

În ceea ce privește instalarea bradului de Crăciun, procesul este destul de rapid, iar demontarea decurge mai simplu decât te poți aștepta. Crengile se pliază ușor, axul se demontează, iar piesele bradului se așază la loc în cutia de carton.

Alte avantaje oferite de alegerea unui brad artificial de Crăciun sunt următoarele:

  • Are un aspect impresionant, se aseamănă foarte mult cu cel natural
  • Nu se dărâmă și nu necesită îngrijire specială (nu trebuie udat, nu trebuie aspirat covorul în urma lui, nu trebuie să te apleci să culegi acele căzute sau să aranjezi crengile care au început să se aplece sau să se veștejească)
  • Nu mai trebuie să cumperi un brad de Crăciun în fiecare an
  • Este realizat din materiale de calitate, hipoalergenice, deci este un produs decorativ sigur și pentru persoanele sensibile sau care suferă de alergii
  • Poate fi realizat din materiale ecologice, fără formaldehidă sau alți compuși toxici
  • Are o durabilitate excelentă, poate rămâne în stare impecabilă 5-10 ani.

brad artificial

Un brad artificial de calitate arată uniform, este stufos atât la bază, cât și la vârf și poate înlocui foarte bine un brad natural. Există diverse modele și diverse înălțimi, cele mai populare fiind de 180 cm, 210 cm și 220 cm, dar există și variante de 250 cm (cu suport inclus). Prețurile variază, dar sunt destul de avantajoase chiar în la gama de brazi de lux.

Cei care aleg un brad artificial mai înalt trebuie să țină cont și de înălțimea camerei, în care îl vor instala. Se va lua în calcul și acei cm în plus, care se adaugă la brad prin faptul că în vârfului lui se va monta o stea. Brazii artificiali au acele pline și ramurile dese, ce conferă un aspect natural, extrem de realist.

Prin urmare, înainte de a alege un brad artificial de Crăciun, se decide locul potrivit unde va fi instalat, iar apoi se studiază toate ofertele de brazi artificiali ieftini online. Există și brazi cu vârfuri ninse și cu multe conuri care au un aspect luxuriant și prețuri avantajoase, reduse și cu 30%. Aceștia vor crea o adevărată senzație în casă, o atmosferă de iarnă pentru că au acele albe, ce par acoperite puțin cu zăpadă.

Brazii artificiali de Crăciun mai mici sunt o opțiune avantajoasă pentru orice familie care are o locuință în care spațiul este destul de limitat și care nu vrea mult deranj și ace de brad împrăștiate pe covor.

 

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: unsplash

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Sa ai o locuinta cozy nu este deloc greu. Iata ce ne recomanda designerii de interior | Netcamp
  2. 5 idei pentru decorarea unui brad de Craciun daca detineti un animal de companie | Revista OMF
  3. Care sunt avantajele bradului artificial?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*