Trei orașe din Europa unde să îl aștepți pe Moș Crăciun

craciun

Așa cum vara căutăm un loc din care să plecăm cu cele mai frumoase amintiri ale unui sezon de neuitat, iarna nu ar trebui să ne dezicem de simțul aventurii sau de răsfățul unei vacanțe relaxante, în timp ce îl așteptăm pe Moș Crăciun. Ce poate fi mai frumos decât să ne petrecem sărbătorile de iarnă imersați în cultura altor țări, admirând tradiții noi și, de ce nu, bucurându-ne de o sesiune de shopping pentru familie, chiar în luna cadourilor? Nu mai aștepta și alege una dintre cele mai bune oferte vacanță de iarnă 2018-2019 pentru tine și cei dragi. Dacă nu știi încă ce destinație să alegi, îți propunem trei orașe în care sărbătorile de iarnă sunt parcă rupte dintr-un basm.

Bruges, Belgia

Nu există o perioadă mai bună decât cea a sărbătorilor de iarnă în care să vizităm Bruges, un oraș de poveste, un oraș care ne inspiră și ne transpune parcă într-o altă lume. Admirăm arhitectura medievală, străzile înguste, dar pline de istorie și, evident, piețele și târgurile de Crăciun, care sunt un adevărat spectacol.

Anul acesta, Festivalului Sculpturilor de Gheață din Bruges celebrează din nou aniversarea Disney, unde artiști din toată lumea își vor prezenta creațiile. Cele mai iubite personaje ale copilăriei vor fi expuse între 25 noiembrie și 7 ianuarie, așa că fii sigur că nu ratezi acest eveniment unic.

Concertul de Revelion poate fi, de departe, unul dintre cele mai memorabile momente din această iarnă. Tradițional, seara de Anul Nou începe cu muzică și dans. De lângă muzica clasică care va răsuna în tot orașul, nu vor lipsi nici recreări ale celor mai cunoscute piese de pe Broadway.

Bruges este un loc care oferă o experiență încărcată de emoție, care ne poartă prin toate colțurile lumii și care ne face să uităm de frig, timp și orice alte griji.

Copenhaga, Danemarca

Momentul în care ajungi în Copenhaga pentru sărbătorile de iarnă poate părea ca un vis. Capitala strălucește în lumini colorate și atmosfera magică te învăluie din prima secundă. Brazii împodobiți, casele înguste, acoperite de decorațiuni impresionante și mirosurile bucatelor tradiționale fac din Copenhaga destinația perfectă pentru tine și familia ta.

Vizitează Berăria Carlsberg, cu o istorie de peste 170 de ani, unde poți admira cea mai mare colecție de sticle de bere din lume și te poți bucura de cea mai iubită băutură din lume, chiar în locul în care este creată.

Cu toate că Danemarca nu este cunoscută ca fiind o destinație căutată pentru sporturile de iarnă, dacă ești pasionat de ski, ai șansa să vezi unul dintre cele mai impresionante centre de ski și golf de interior din lume.

Cu o valiză plină de haine groase și cei dragi alături, Copenhaga este locul perfect pentru orice fel de vacanță îți dorești. Capitala colorată îți oferă un „meniu” complex, in care găsești orice ai avea pe listă.

Londra, Anglia

Dacă târgurile din Austria, resorturile de ski sau plajele tropicale nu sunt ce îți dorești în această perioadă, Londra este locul perfect pentru tine. În timp ce arată ca un tărâm al zânelor, capitala aglomerată îți oferă concerte, petreceri, patinaj în parcurile pline de lumini și spectacole în celebrul West End, la care trebuie să participi cel puțin o dată în viață.

În faimosul Trafalgar Square se aprinde bradul de Crăciun, care este oferit în fiecare an de către orașul Oslo, iar evenimentul nu poate fi descris decât ca fiind magic. Îmbracă-te gros, ia-ți o ciocolată caldă și admiră unul dintre cei mai impresionanți brazi de Crăciun din lume.

Dacă ești în Londra, nu ai cum să nu aloci timp unei sesiuni de shopping chiar pe Oxford Street. De la magazinele cu suveniruri pentru cei dragi, până la luxoasele magazine în care simpla vizită poate fi un moment de neuitat, Oxford Street este un spectacol în sine.

Cea mai populară activitate în această perioadă este patinajul în diverse locuri neașteptate, cum ar fi Muzeul Național de Istorie. Inarmează-te cu răbdare, cotiere și genunchiere și nu rata o experiență perfectă pentru colecția ta de amintiri.

Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță un moment deosebit din an, în care amintirile frumoase ale copilăriei pot fi recreate în cele mai spectaculoase locuri. Această perioadă în care timpul petrecut cu cei dragi este cel mai prețios, o vacanță este momentul ideal să aduni toată familia și să îl așteptați împreună pe Moș Crăciun.

 

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pixabay

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*