Photocontest 2015 – PLIMBĂRI PRIN BUCUREȘTI

IMPORTANT: Din cauza vremii nefavorabile evenimentul a fost mutat de pe 12 pe 13 septembrie.

Vrei să vezi Bucureștiul așa cum nu l-ai mai văzut, să testezi aparate foto Nikon și să intri în Concursul de Fotografie National Geographic România 2015?

Înscrie-te la turul nostru foto din 13 septembrie, PLIMBĂRI prin BUCUREȘTI, ghidat de A.R.C.E. N.

Peste 700 de fotografii au fost înscrise în cele patru categorii ale Concursului de Fotografie National Geographic România 2015: natură, oameni, animale și reportaj. La două luni de la debutul concursului nostru, inaugurăm o nouă categorie: PLIMBĂRI prin BUCUREȘTI.

Astfel, vă invităm la turul de fotografie organizat pe 13 septembrie 2015 de National Geographic România și partenerul nostru Nikon. La ora 16.30 vă așteptăm în fața Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, de unde vom pleca pe Calea Victoriei, pe traseul Muzeul Grigore Antipa – Muzeul Național de Istorie, într-o plimbare care beneficiază de ghidajul excepțional al A.R.C.E.N.

Inscrie-te la eveniment.

Testează cele mai noi tehnologii de la Nikon

Pe parcursul celor două ore și jumătate de traseu, Nikon va pune la dispoziție spre testare aparate și obiective foto din portofoliul reputatului producător nipon.

La evenimentul PLIMBĂRI prin BUCUREȘTI poate participa orice fotograf, indiferent de marca sau modelul aparatului foto pe care îl deține. Fiecare participant va putea înscrie o fotografie realizată în timpul turului la categoria PLIMBĂRI prin BUCUREȘTI pe https://photocontest2015.natgeo.ro. Fotografiile înscrise vor putea fi https://photocontest2015.natgeo.ro de către vizitatorii site-lui și vor fi supuse deliberării juriului Concursului de Fotografie National Geographic România 2015.

Premiile noastre

Autorul fotografiei care va aduna cele mai multe voturi din parte publicului va câștiga un Trepied Velbon CX-444/F oferit de SKIN ROMÂNIA, în valoare de 199,9 lei și o Geantă Foto Kata KT A22N oferită de PHOTOSETUP, în valoare de 275,2 lei.

Autorul fotografiei desemnată câștigătoare de către juriu va fi recompensat cu un Kit de Curățare Lenspen SensorKlear Loupe oferit de SKIN ROMÂNIA, în valoare de 299,9 lei și o Geantă Foto Kata KT A22N oferită de PHOTOSETUP, în valoare de 275,2 lei.

Fotografiile selecționate câștigătoare la fiecare dintre cele cinci categorii – NATURĂ, OAMENI, ANIMALE, REPORTAJ, PLIMBĂRI PRIN BUCUREȘTI – vor fi publicate în ediția de noiembrie a revistei National Geographic România și vor fi expuse într-un vernisaj național.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*