National Geographic rămâne pe piață

Numeroase puncte de vânzare a presei s-au închis în urma măsurilor impuse de autorități în scopul prevenirii răspândirii îmbolnăvirilor cu COVID 19. Limitarea circulației persoanelor a dus la scăderea drastică a cererii pentru publicații periodice. Mai multe reviste cu renume și-au suspendat apariția în print.

Dorim să ne asigură cititorii că National Geographic rămâne pe piață în format tipărit, asemeni celorlalte titluri ale BURDA ROMÂNIA  – Harper’s Bazaar, Cosmopolitan,  Ioana, Auto, Motor și Sport, Grădina mea de vis, Burda Style, Sănătatea de azi, Practic în bucătărie, Practic Sudoku, Ioana Sudoku, Practic Integrame –, cu tiraj diminuat.
 

Toate pot fi comandate și online, de pe siteul www.burda.ro, cu livrare prin curier. Și abonamentele vor fi onorate.

Puteți achiziționa revistele noastre și online aici 👉  https://bit.ly/3dvydT5 . Vă stăm la dispoziție pentru orice ajutor privind plasarea comenzii. 

În același timp, rămânem în contact permanent cu cititorii noștri pe natgeo.ro și pe pagina de facebook a revistei Nationa Geographic.

Le mulțumim colegilor de la difuzare și vânzătorilor de la chioșcurile de presă. Le mulțumim cititorilor care ne rămân alături la bine și la rău. 

E posibil ca într-un viitor sumbru, în funcție de evoluția situației, sub influența măsurilor luate în scopul diminuării efectelor COVID-19 asupra populației, să fim la rândul nostru nevoiți să luăm decizii pe care nu le dorim. Până una alta, rămânem pe piață și rămânem optimiști.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*