iCEE.health – Sănătatea și sistemul medical se schimbă în mod radical

În cadrul festivalului iCEE.fest va avea loc a doua ediție iCEE.health, pe 16 iunie. Acest eveniment reunește la București specialiști cunoscuți pe plan mondial, care vor demonstra cum tehnologia digitală ne poate influența în bine sănătatea.

iCEE.health găzduieste primul workshop de dezvoltare strategică pentru startupuri europene în sănătate digitală (România, Spania, Germania, Italia, Grecia și Olanda) oferit de eHealth Hub.

Shafi Ahmed (Medical Realities, UK), cel mai apreciat chirurg din istorie, va demonstra că realitatea virtuală este realitate în sala de operație și în educația medicală.

Nick Adkins (PinkSocks, US), Eugene Borukhovich (Bayer, Germania), Sarah Norman (McKinsey & Company, UK) și Carman Kobza (MyCliniCare, Germania/India) vor prezenta soluții digitale care se implementează astăzi pe patru continente – America de Nord, Europa, Asia și Africa.

Alexandru Popescu (Philips, South East Europe) va vorbi despre cum tehnologia și inovația schimbă sănătatea.

Denise Silber (Basil Strategies, Franța) și Casper Smeets (Rockstart, Olanda) vor arăta cum inovația digitală în sănătate cere și produce o nouă paradigmă.

Cum se canalizează energia creativă într-un domeniu primordial, cum este sănătatea? Yoko K Sen, un muzician în sănătate, ne va explica de ce trebuie să regândim și să reimaginăm acest spațiu vital.

Sănătatea digitală este considerată nu doar o modalitate de a reinventa medicina, dar și un motor de dezvoltare economică.

“La iCEE.health credem că toți avem un rol de jucat în sănătate, astfel ne adresăm tuturor actorilor implicati si interesati. Este primul eveniment de acest fel din România, iar din acest an aderăm la principiile Everyone Included™, dezvoltate la Stanford Medicine X”, explică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.

Tema evenimentului din acest an este reinventarea sistemelor de sănătate utilizând tehnologiile digitale. În acest an se așteaptă noi reglementări ale sistemului medical în România, așadar o sesiune separată este dedicată provocarilor și șanselor pe care era digitală o oferă sănătații în țara noastră.

Este vorba de Everyone Included™: doctori, pacienți, asistenți, cercetători, antreprenori, producători de tehnologie medicală, farma, manageri de spitale, decidenți…

Pe scenă, vor fi prezentate inovații internationale, dar și locale. Din România, vom avea startupuri de succes (MEDIjobs sau Skinvision) și proiecte noi.

Dintre proiectele locale, menționăm Tech House Copăceni, unic în lume, destinat îngrijirii copiilor cu probleme de sănătatate foarte serioase, care va integra technologia digitală by design, proiect care e susținut de iCEE.fest si iCEE.health prin donarea a 10% din valoarea biletelor.

iCEE.health 2017 are mai mulți parteneri internaționali remarcabili, printre care: Medtech Engine, Innovate Medtec, Health 2.0, eHealth Hub, Giant Health Event, dar și locali: eHealth Romania, Houston NPA și Innovation Labs.

În prezent, susținători ai acestei secțiuni din festival sunt Boiron și Bayer.

Biletele iCEE.health se pot cumpăra de pe site-ul oficial al festivalului si costă doar 75 de euro, iar studenții la medicină beneficiază de 50% discount (cod StudentMed).

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*