(P) O casa de poveste cu BRD

Vesti bune din imobiliare

 

Noua ne plac locuintele de poveste, tu cum ti-ai amenaja casuta de vis intr-un loc istoric?

 

Casa de poveste poate sa ia aspectul pe care ti-l doresti si la care ai visat de mult timp. Pune-ti imaginatia la contributie si spune-ne cum ar arata locuinta mult visata, cu povestea si istoria ei mostenita din generatie in generatie.

Poate ca iti plac locuintele mari, opulente, etajate sau orientate spre urbanism si modernism, de ce nu?

Descrierea poate fi de “Aspect de sediu de corporaţie, cu pereţi curbaţi din geamuri reflectorizante; castelul nobiliar, cu metereze şi balcoane viu colorate aşezate ca lojile de operă; şi vila elveţiană, cu acoperiş înalt şi ascuţit şi pitici pe verandă. Este o arhitectură ţipătoare, neinhibată, evident pe gustul noilor îmbogăţiţi” (Sursa: aici)

Daca totusi vrei sa aduci un strop de natura in amenajarea mult visata, de ce sa nu visezi la o gradina pe acoperis? E la moda: “Acoperişurile vii nu sunt o noutate. Erau ceva obişnuit la casele de pământ din preria americană, iar cele înierbate pot fi încă întâlnite la casele şi şurile de lemn din Europa de Nord. Dar în ultimele decenii, arhitecţi, constructori şi proiectanţi urbani din toată lumea au început să apeleze la acoperişurile verzi nu din considerente estetice – o preocupare mai degrabă secundară –, ci pentru caracterul lor practic, pentru capacitatea de a atenua extremele de mediu specifice acoperişurilor convenţionale” (Sursa: AICI)

Spune-ne cum ti-ai amenaja o casa de poveste, incarcata de frumusete si istorie, completeaza formularul pentru concursul BRD si poti castiga un GIFT CARD in valoare de 400 de lei.

Citeste regulamentul.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*