(P) Câștigă o invitație dublă la vizionarea specială a filmului Doctor Strange

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 4 noiembrie, până în ora 15.30 şi poţi câştiga una dintre cele 40 de invitaţii duble la vizionarea specială a filmului „Doctor Strange”.

IMPORTANT

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, pe 7 noiembrie, ora 20.00. Atenţie, câştigătorii trebuie să se prezinte la cinematograf cu o oră înainte de începerea filmului pentru a intra în posesia biletelor. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare (printat sau pe telefon).

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Albescu Vlad
Andreescu Cristina Gabriela
Anghel George
Baciu Andreea
Balan Marian
Ciotlos Cristian
Cismaru Denise-Raluca
Claudiu Pavel
Cucu Iulian-Stefan
Diaconu Cristina
Dicu Alina
Dragomir Ana
Dumitru Cristina
Enescu Violeta
Florescu Anca -Georgiana
Fuica Lucian-Alin
Goicea Ruxandra
Grajdianu Amelia
Ibris Bogdan Alin
Ionescu Diana
Ioniche Daniela Iuliana
Ionita Cristina
Ivan Cristina Madalina
Kendi Ernest
Lecu Ana-Maria-Larisa
Leonte Eugeniu
Marcu Lucica
Mihailescu Adriana
Nistorescu Andreea Gabriela
Pacurau Teodora
Popescu Alina Mihaela
Rosianu Clarisa
Scaunasu Adriana
Stefan Irena
Stoian Ovidiu
Terpezan Marius
Topala Viorel
Trandafir Ioana Rodica
Vasile Roxana
Vlasceanu Florentina

Despre “Doctor Strange”

Studiourile Marvel prezintă „Doctor Strange”, povestea renumitului neurochirurg Dr. Stephen Strange, a cărui viaţă se schimbă pentru totdeauna în urma unui accident de maşină îngrozitor, în urma căruia devine incapabil să-şi mai folosească mâinile. Când medicina tradiţională nu îl mai poate ajuta, este forţat să caute vindecare şi speranţă într-un loc improbabil – misterioasa enclavă cunoscută drept Kamar-Taj. El îşi dă seama imediat că acesta nu este doar un loc pentru însănătoşire, ci şi linia întâi a unei lupte duse împotriva forţelor întunecate, care urmăresc să ne distrugă realitatea. În scurt timp, Strange, înarmat cu noile puteri magice dobândite, este obligat să aleagă între a se întoarce la averea şi statutul său, sau să lase tot în urmă pentru a apăra lumea, fiind cel mai puternic vrăjitor care a existat vreodată.

afis-doctor-strange

Din distribuţia filmului „Doctor Strange” fac parte Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt şi Scott Adkins, alături de Mads Mikkelsen şi Tilda Swinton. Scott Derrickson este regizorul, iar Kevin Feige este producătorul. Louis D’Esposito, Stephen Broussard, Victoria Alonso, Charles Newirth şi Stan Lee sunt producatorii executive ai filmului. Scenariul a fost scris de Jon Spaihts şi Scott Derrickson & C. Robert Cargill.

Filmul „Doctor Strange” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 4 noiembrie 2016, în format 3D & IMAX 3D.

Întrebare

Numeste trei actori care fac parte din distribuţia filmului „Doctor Strange”.

Regulament

Premii: 40 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 28 octombrie – 4 noiembrie

Extragerea câştigatorilor: 4 noiembrie, după ora 15:30

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*