Concurs: Iubesc Transilvania

Ai un loc de suflet în Transilvania – poate fi o cetate, un hotel, un oraș, o stână, o biserică fortificată, un parc natural? Spune-ne și nouă: scrie un scurt review despre descoperirea ta, încarcă minimum o imagine cu locația respectivă și poți să fii unul dintre participanții la aventura Transilvania Train. Mai multe recomandări, mai multe șanse!

Punem la bătaie două bilete premium la aventura Transilvania Train. Detalii pe https://transilvania-train.com

Ce este Transilvania Train?

Un eveniment turistic, o experiență culturală, o călătorie cu trenul, dar nu numai. Ai ocazia să participi la o aventură unică din care-ți vei aminti cu drag de momentele petrecute în cele cinci vagoane de tip bistro, de discuțiile cu ghizii locali, de degustările de vin sau workshop-urile tradiționale.

Sighişoara, Alba Iulia și Sibiu – sunt cele trei oraşe medievale în care poposim în cele mai bune hoteluri, unde vom fi întâmpinaţi cu surle şi tobe sau cu salve de tun; un lanţ de experiențe unice: de la ţiglărit la degustări de vinuri şi la povești nemaiuzite despre oamenii din Transilvania; manifestări muzicale special organizate pentru noi: concert de orgă, fanfară şi concert de muzică clasică; experienţe culinare adunate din reţetele de odinioară ale minorităților ce au influenţat ținutul transilvănean (https://transilvania-train.com).

Timp de patru zile ai ocazia să deschizi și gătești din cartea de bucate a istoriei Transilvaniei, să guști din secretele orașelor medievale și ale vinului ardelean, să experimentezi tradiții, meșteșuguri și artă populară locală sau să descoperi obiceiuri din Haferland.

Nu trebuie decât să ne descrii locul tău preferat din Transilvania, să ne spui de ce-l iubești, să încarci minimum o poză cu el și, cu cât numărul de voturi pe care-l obții este mai mare, cu atât îți sporești șansele de a câștiga două bilete (pentru tine și un însoțitor) la Transilvania Train.

Mecanismul concursului

Completează formularul de la adresa de mai jos cu datele tale, recomandarea ta și încarcă imaginile:

https://concurs.natgeo.ro

Pachetul include:

  • transport cu trenul şi cu autocar/microbuze pe tot parcursul celor patru zile;
  • trei nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri 4* la Sighişoara, Alba Iulia şi Sibiu;
  • prânz şi cină conform programului;
  • două workshop-uri la alegere în Ziua 2 şi workshop-ul gastronomic în Ziua 3;
  • intrările la obiectivele turistice;
  • băuturile şi gustările din tren;
  • toate activităţile din tren şi din oraşele de debarcare.

Câştigătorul (care îşi poate alege un însoţitor) va fi desemnat de redacţia Traveler.

Vom face departajarea în funcţie de:

  1. Ineditul şi precizia recomandării. Scrie-ne în maximum 500 de cuvinte coordonatele descoperirii tale (ce, când, unde), dar mai ales de ce îţi place.
  2. Calitatea şi spectaculosul fotografiilor. Încarcă pe site 1-5 fotografii de maximum 2 MB făcute de tine cu locul recomandat. (Imaginile vor apărea pe natgeo.ro doar după ce administratorul site-ului le va autoriza.) Apoi dă sfară în țară prietenilor să te voteze.
  3. Numărul de voturi obţinut de la ceilalţi cititori ai www.natgeo.ro.

Completează formularul de mai jos cu datele tale, recomandarea ta și încarcă imaginile.

Recomandările tale se pot regăsi într-un viitor articol al NG Traveler.

Perioada de înscriere în concurs – 01-15 iulie

Perioada de votare – 1 – 30 iulie

Câştigătorul va fi anunţat pe 1 august.

 Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*