Concurs National Geographic “Esti unul dintre cei 7 miliarde”

Borsec

Concursul a luat sfârşit în data de 01.11.2011, ora 00:00.

Intra pe pagina de Facebook a revistei National Geographic Romania sa vezi cele 50 de fotografii finaliste. Voteaza-le pe cele preferate! Pe baza numarului de Like se aleg cei 21 de castigatori ai premiilor 7 Miliarde.

Poti da Like pana pe 18 noiembrie 2011.

Vezi toate fotografiile participante in Galeria Foto – 7 miliarde

Durata concursului: 1 septembrie -31 octombrie 2011.

Ce castigi:

7 premii  x apa Borsec pentru 7 luni

Logo Borsec

7 aparate foto Pentax Optio WG-1 GPS

Aparatul Optio  WG-1 GPS face parte din cea de-a 12-a generatie de aparate rezistente la apa. Printre specificatii: noul senzor de 14 mega pixeli, obiectivul cu zoom optic 5x, imbunatatiri ale constructiei si rezistentei la socuri si temperaturi scazute, modul macro pentru surprinderea celor mai mici sau apropiate obiecte si bineinteles prezenta receptorului GPS. Astfel, aparatul foto rezista pana la adancimi de 10 metri in apa, poate fi utilizat si in conditii de frig si umezeala pana la -10 grade Celsius si rezista la socuri si cazaturi de la 1.5 metri. Cu ajutorul GPS-ului se pot inregistra informatii privind pozitionarea (latitudine, longitudine,altitudine sau data)

Logo Pentax

7 aparate foto Pentax Optio RS 1500

Aparatul Optio RS1500 este noul Chameleon de la Pentax. Acesta este unul ce poate fi personalizat. Alege o poza, printeaz-o si camera ta devine unica! Printre caracteristicile sale gasim senzorul de 14 mega pixeli, obiectivul wide si zoom optic 4x, inregistrare video compatibila HDTV, ecran LCD de 3″, butonul verde customizabil, modurile de recunoastere a fetei si zambetului si sensibilitate de pana la 6400.

Logo Pentax

Cum castigi

Un juriu desemnat de echipa National Geographic va selecta 50 de fotografii finaliste, care vor fi incarcate pe pagina de Facebook a revistei National Geographic Romania, urmand ca in urma voturilor (Like) exprimate de fani (Friends) se fie selectati castigatorii.
Castigatorii vor fi anuntati pe www.natgeo.ro la data de 21 noiembrie 2011.


In acest an populatia Pamantului va atinge 7 miliarde de oameni. Provocarea noastra, a tuturor este cum sa impartim si sa mentinem in viata planeta, oferind in acelasi timp cat mai multor oameni un trai bun. Mai multe despre acest subiect afli citind lunar seria de articole “7 miliarde” din revista National Geographic.

National Geographic, in parteneriat cu Borsec si Pentax a instalat in Bucuresti un panou de 40 mp la statia de metrou Unirii 2, in care se poate urmari live, pe un counter, cresterea populatiei, plus detalii privind densitatea populatiei  pe glob si multe alte detalii statistice foarte recente.

 

Imaginile trebuie sa aiba maxim 1 MB si dimensiunea 1024 x 768 px.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*