Concurs Bali Spa Cornu

CÂȘTIGĂ UN SEJUR DE 3 ZILE DE RĂSFĂȚ ȘI RELAXARE LA BALI SPA CORNU!

PUNEM LA BĂTAIE 3 SEJURURI DE CÂTE 2 PERSOANE!

 

Citește cu atenție articolul de la pag 66 – 73 și răspunde la întrebarea: Ce stimulează masajul thailandez, când se exercită o presiune puternică pe liniile energetice? (găsești răspunsul în articol)

 

Trimite-ne răspunsul corect prin e-mail la [email protected], cu mențiunea “Pentru Concursul BALI SPA CORNU”. Nu uita să-ți adaugi numele și prenumele, adresa și un număr de telefon la care te putem contacta.

Așteptăm să primim răspunsurile voastre până la data de 15 februarie 2014. Numele câștigătorilor vor fi publicate la data de 3 martie 2014 pe www.natgeo.ro .

 

Pentru relaxare și refacere este nevoie nu numai de un anumit regim, ci și de odihnă și de mișcare: odihnă în camere de lux, cu dotări de excepție, mobilier și decoruri originale din Bali și vedere asupra peisajului subcarpatic din Cornu, precum și mișcare în superbul parc cu alei mărginite de pomi fructiferi și brazi.

 

Un sejur premiu la Bali Spa Cornu (Prahova) este pentru 2 persoane și include un pachet complet de weekend, 3 zile (2 nopți) de cazare (cameră dublă), pensiune completă și serviciile de spa aferente pachetului VSD (detalii despre pachetul VSD găsiți pe http://www.proestetica-sana.ro/)*.

 

Regulamentul concursului este disponibil pe www.natgeo.ro

 

*nu este inclus transportul

Castigatorii sunt:

Tabarcea Vladimir, Suceava

Blumer Petrica, Ploiesti

Andreea Constantin, Bucuresti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*