Competiție foto National Geographic 2018

Foto: Jayaprakash Joghee Bojan

National Geographic invită fotografii din întreaga lume să participe la competiția foto National Geographic 2018. Marele câștigător va fi premiat cu 5.000 de dolari și cu o postare pe contul de Instagram, @natgeo.

Ce trebuie să faci 

Intră aici și citește regulamentul complet, apoi, trimite fotografiile la oricare din cele trei categorii: viață sălbatică, oameni și locuri. Odată înscrise, acestea vor intra în comunitatea online Your Shot. 

Taxele de participare la competiția foto încep de la 10 dolari pentru o fotografie înscrisă în săptămâna 1 și cresc după cum urmează: 15 dolari pentru săptămâna 2, 20 de dolari pentru săptămâna 3 și 25 de dolari pentru săptămâna 4. Nu există limită pentru numărul de fotografii înscrise. Acestea trebuie să fie în format digital.

Înscrierile se încheie pe 15 noiembrie.

Această competiție este o ocazie pentru fotografii din toate colțurile lumii să ne arate perspectivele lor asupra oamenilor, a faunei sălbatice și a locurilor pe care le întâlnesc”, spune Jennifer Samuel, editor foto și jurat National Geographic pentru ediția din acest an a competiției.

Fiecare din cele trei categorii va avea câte un câștigător, iar imaginile vor fi publicate pe contul de Instagram National Geographic. Marele câștigător va fi anunțat în decembrie 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*