Competiție foto National Geographic 2018

Foto: Jayaprakash Joghee Bojan

National Geographic invită fotografii din întreaga lume să participe la competiția foto National Geographic 2018. Marele câștigător va fi premiat cu 5.000 de dolari și cu o postare pe contul de Instagram, @natgeo.

Ce trebuie să faci 

Intră aici și citește regulamentul complet, apoi, trimite fotografiile la oricare din cele trei categorii: viață sălbatică, oameni și locuri. Odată înscrise, acestea vor intra în comunitatea online Your Shot. 

Taxele de participare la competiția foto încep de la 10 dolari pentru o fotografie înscrisă în săptămâna 1 și cresc după cum urmează: 15 dolari pentru săptămâna 2, 20 de dolari pentru săptămâna 3 și 25 de dolari pentru săptămâna 4. Nu există limită pentru numărul de fotografii înscrise. Acestea trebuie să fie în format digital.

Înscrierile se încheie pe 15 noiembrie.

Această competiție este o ocazie pentru fotografii din toate colțurile lumii să ne arate perspectivele lor asupra oamenilor, a faunei sălbatice și a locurilor pe care le întâlnesc”, spune Jennifer Samuel, editor foto și jurat National Geographic pentru ediția din acest an a competiției.

Fiecare din cele trei categorii va avea câte un câștigător, iar imaginile vor fi publicate pe contul de Instagram National Geographic. Marele câștigător va fi anunțat în decembrie 2018.

1 Trackback / Pingback

  1. Competiție foto National Geographic 2018 » Reciclare Club

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*