Șase rezoluții anti-plastic

Ilustrație 123rf

Până la sfârșitul lui 2020 vrem să tăiem de pe lista plasticelor care ajung în oceane un miliard de obiecte. Asta ne-am propus și vom reuși cu ajutorul tău!

Ia-ți angajamentul pe www.natgeo.com/plasticpledge. În perioada când oamenii își aleg noi rezoluții pentru noul an, dorim să inspirăm cât mai multă lume să aleagă Planeta. Țintim o cantitate enormă de deșeuri, cântărind cât 64 de avioane Boeing 747. Dă și tu o mână de ajutor.

În fiecare oră se aruncă 2,5 milioane de sticle de plastic. Hotărârea mea de Anul Nou este să iau cu mine o sticlă de apă refolosibilă, pentru a reduce plasticul de unică folosință consumat în viața de zi cu zi.

Luați-vă angajamentul și dați-l mai departe. natgeo.com/solution-bottlepledge

Trăim într-o cultură grăbită, iar când suntem ocupați e ușor să luăm ceva de băut într-un pahar de plastic de unică folosință fără să ne gândim la impactul lui asupra mediului. Dar hotărârea mea de Anul Nou e să renunț la dependența de plastic luând mereu cu mine un pahar refolosibil.

Luați-vă angajamentul și dați-l mai departe. natgeo.com/solution-cup

În 2020, #alegplaneta prin hotărârea de Anul Nou de a elimina cât mai mult plastic de unică folosință din viața mea de zi cu zi. Putem începe cu tacâmurile de bambus.

Voi ce hotărâre de Anul Nou luați pentru problema plasticului? Luați-vă angajamentul și dați-l mai departe. NatGeo.com/solution-utensils

O singură persoană care folosește pungi reutilizabile elimină, de-a lungul vieții, peste 22.000 de pungi de plastic din mediu. Hotărârea mea de Anul Nou e să am la mine mereu o sacoșă refolosibilă. #ichooseplanet #alegplaneta

Luați-vă angajamentul și dați-l mai departe. natgeo.com/solution-bag

A venit Anul Nou, hai să nu mai vedem paiul din ochiul altuia. Și nici din al nostru. Hotărârea mea de Anul Nou e să folosesc paie de bambus sau metal pentru a reduce plasticul de unică folosință din viața mea de zi cu zi.

Voi ce alegeți? Luați-vă angajamentul și dați-l mai departe. NatGeo.com/solution-straw

În 2020, iau hotărâri de Anul Nou care reduc cantitatea de plastic de unică folosință din viața mea de zi cu zi, ca să nu ajungă în ocean.

Luați-vă angajamentul și dați-l mai departe. NatGeo.com/solution-plastic

Citește și

O listă curentă de acțiuni anti-plastic

Industria cosmetică generează mult plastic. Se întrevede o schimbare?

Se interzic pungile de plastic. Este oare eficient?

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*