Aquila Nipalensis, Kalmâkia, Rusia. Întinzându-şi aripile boante, puii de acvilă de stepă împart un cuib în Rezervaţia Ciornaia Zemlia. Răspândite din Sudul Rusiei până în Mongolia, aceste păsări se hrănesc cu stârvuri, mamifere mici şi alte păsări. Foto: Igor Shpilenok

Aquila Nipalensis, Kalmâkia, Rusia. Întinzându-şi aripile boante, puii de acvilă de stepă împart un cuib în Rezervaţia Ciornaia Zemlia. Răspândite din Sudul Rusiei până în Mongolia, aceste păsări se hrănesc cu stârvuri, mamifere mici şi alte păsări.

Foto: Igor Shpilenok

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*