dino 03

dino 03

Craniul Carnotaurusului, construit asemenea unui berbec pentru spargerea zidurilor, prezinta o pereche de coarne solide. Totusi aceasta masinarie formidabila e insotita de membre anterioare mici (chiar mai pipernicite decat ale lui Tyrannosaurus rex) si de dinti surprinzator de mici. Unii oameni de stiinta, precum paleontologul Paul Sereno, de la Universitatea din Chicago, si-i imagineaza pe Carnotaurus si pe rudele sale ca pe niste hiene dinozauriene, iuti de picior si cu botul scurt, pentru a descoperi cadavre si a le roade. Fosila fotografiata la Muzeul Argentinian de stiinte Naturale (MACN)

Craniul Carnotaurusului, construit asemenea unui berbec pentru spargerea zidurilor, prezinta o pereche de coarne solide. Totusi aceasta masinarie formidabila e insotita de membre anterioare mici (chiar mai pipernicite decat ale lui Tyrannosaurus rex) si de dinti surprinzator de mici.

Unii oameni de stiinta, precum paleontologul Paul Sereno, de la Universitatea din Chicago, si-i imagineaza pe Carnotaurus si pe rudele sale ca pe niste hiene dinozauriene, iuti de picior si cu botul scurt, pentru a descoperi cadavre si a le roade.

Fosila fotografiata la Muzeul Argentinian de stiinte Naturale (MACN)

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*