gray3

gray3

gray3

Iarna, huhurezii adulţi consumă zilnic pînă la o treime din greutatea lor în rozătoare. Mai ales femelele îşi fac rezerve, ca să reziste în timpul lunilor de vară, mai competitive. „Ca şi cînd ar fi mari reduceri de iarnă la şoareci, iar huhurezii bărboşi ar fi singurii clienţi din magazin“ – spune Jim Duncan, biolog canadian.

Foto: Daniel J. Cox

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*