gray6

gray6

gray6

După ce sfîşie carnea, femela lasă o fărîmă în ciocul căscat al unui pui. Huhurezii bărboşi de pe teritoriul SUA se hrănesc cu rozătoare mici, ca şoarecii şi goferii, dar populaţiile din Canada şi Alaska vînează aproape exclusiv şoareci.

Foto: Daniel J. Cox

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*