south sandwich 17

south sandwich 17

south sandwich 17

Panorama.
Pinguinii isi pazesc perechile de pui pufosi la marginea lumii. Pinguinii sosesc pe Zavodovski si pe majoritatea celorlalte insule pentru a se inmulti incepand din noiembrie si stau pana in martie in colonii aglomerate, zgomotoase si urat mirositoare. Apoi inoata spre nord, pentru a evita amenintarile iernii australe.

Foto: Maria Stenzel

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*