Fascinanta Thailanda își deschide și mai larg porțile!

Phuket - Racha Island

Thailanda își redeschide porțile pentru turiștii internaționali.

Proiectul-pilot „Phuket Sandbox” a fost prima inițiativă de restart al turismului internațional în Țara Surâsului, la 1 iulie 2021 – un preludiu necesar după atâta dor de ducă și o geană de speranță pentru economia locală atât de afectată de pandemie. Autoritatea pentru Turism a Thailandei raportează că între 1 iulie și 16 septembrie 2021 s-au înregistrat peste 33.000 sosiri internaționale, cu respectarea strictă a condițiilor de acces și carantină.

Phuket

A urmat programul „Samui Plus”, inițiat în 15 iulie, ce a confirmat atât eficiența măsurilor de organizare și de protecție, cât și interesul vizitatorilor pentru fermecătoarele peisaje exotice rupte ca din basm.

Acum, ospitalierul Regat al Siamului a lansat un nou program: „Phuket Sandbox 7 + 7 Extension” ce permite călătorilor internaționali complet vaccinați să reducă șederea obligatorie în Phuket de la 14 la 7 zile, după care pot fi petrecute alte 7 nopți (fără a fi nevoie de carantină) în oricare dintre zonele de extindere din provinciile Krabi (Ko Phi Phi, Ko Ngai sau Railay), Phang-Nga (Khao Lak sau Ko Yao) sau Surat Thani (Ko Samui, Ko Pha-ngan sau Ko Tao).*

Trang, Ko Ngai

Redeschiderea treptată a mai multor destinații-pilot precum Bangkok sau Chiang Mai presupune pregătirea cu exigență a măsurilor adecvate pentru a asigurarea sănătății turiștilor și localnicilor deopotrivă. Cu prudență și responsabilitate, Thailanda își desfășoară așadar evantaiul opțiunilor de călătorie până va atinge splendoarea întregului său potențial pentru vacanțe paradisiace unice în lume.

Phuket

* Măsurile de intrare existente pentru programul Phuket Sandbox rămân în vigoare și pentru extensia „7 + 7”. Cei ce intenționează să petreacă următoarele 7 nopți în altă destinație  vor solicita în plus un „Formular de transfer” emis de hotelul din Phuket (certificarea sejurului) pe care va trebui să îl arate împreună cu rezultatele negative ale celor două Testele COVID-19 efectuate în ziua 0 și ziua 6-7 în Phuket.

Detalii pe www.thailanda.ro ,  www.tatnews.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*