Ras Al Khaimah: record la artificii

Emiratul Ras Al Khaimah pregătește doborârea unui record în materie de focuri de artificii și programe speciale, dedicate familiilor.

Sursa, foto: PR

În perioada sărbătorilor, Ras Al Khaimah invită turiștii români să experimenteze o vacanță de neuitat alături de cei dragi.

Hoteurile de top din Ras Al Khaimah s-au pregătit pentru perioada sărbătorilor, cu meniuri variate și programe de divertisment adaptate ocaziei. Pachetele pentru familii sunt în centrul atenției, iar copiii vor fi tare răsfățați și vor avea parte de surprize de la Moș Crăciun. Câteva exemple includ coruri de colindători pentru deschiderea sezonului, aprinderea bradului de Craciun în deșert, meniuri tradiționale, dar și unele inedite, pe bază de fructe de mare.

Spectacol de artificii

Pregătit să uimească lumea cu două noi încercări de doborâre a recordului mondial Guinness, Emiratul Ras Al Khaimah îi invită pe vizitatori să se bucure de un spectacol strălucitor de artificii și, de asemenea, de activități pentru întreaga familie.

Spectacolul de artificii se va întinde pe o lungime de 4,7 km, de-a lungul țărmului, între Insula Al Marjan și Satul Al Hamra. Va dura 12 minute și va fi deschis publicului. Evenimentul va fi însoțit de un crescendo de muzică modernă, dinamică, pentru a reflecta un nou val de optimism.

După un an dificil, oaspeții se pot bucura de aceste sărbători cazându-se într-unul dintre hotelurile de top din Emirat, amplasat în Insula Marjan sau în zona Al Hamra și pot vedea focuri de artificii chiar de acolo.
Printre hotelurile care oferă o vedere excelentă pentru spectaculosul foc de artificii se numără Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, The Ritz Carlton Al Hamra Beach și DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.

Locuri de explorat și experiențe de trăit în Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah (RAK) este cel mai nordic dintre cele șapte Emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite.

Este incredibil de divers și oferă o multitudine de experiențe pentru oameni de toate vârstele și cu interese variate. Există cu adevărat ceva pentru toată lumea – munte, deșert și plajă, activități în aer liber, experiențe pline de adrenalină, cultură și istorie.

Activitățile în mijlocul naturii sunt elementul central al turismului în Ras Al Khaimah. Emiratul are plaje curate, mangrove luxuriante și vaste dune deșertice, pe lângă maiestuoșii munți Hajar și cel mai înalt vârf al Emiratelor Arabe Unite – Jebel Jais.

De asemenea, destinația oferă o multitudine de experiențe culturale; oaspeții pot afla istoria Emiratului prin observarea tradițiilor, alături de triburile de beduine din munți sau vizitând situri arheologice precum Jazirah Al Hamra, fortul Dhaya, Shimaal și Julfar, toate acestea fiind recunoscute de UNESCO.

Atracțiile culturale, cum ar fi ferma de perle Suwaidi, oferă oaspeților șansa de a pătrunde în istoria perlelor din Emirate cu ajutorul tururilor de mangrove și a informații despre diversele tipuri de perle de cultură.

Emiratul deține un loc special în inimile căutătorilor de aventură și al entuziaștilor de activități în aer liber, ofernind mai multe experiențe cum ar fi: alpinism ghidat, ciclism montan și drumeții în munți, plimbări cu caiacul prin mangrove sau experiențe off-road.

În plus, Jais Adventure Peak este perfect pentru iubitorii de adrenalină în căutarea aventurii vieții lor!
Atracțiile sale sunt: Jais Sky Tour, Jais Sky Maze și cea mai lungă tiroliană din lume – Zborul Jebel Jais.

Oaspeții care doresc să-și pună la încercare abilitățile de supraviețuire se pot îndrepta către prima tabără de supraviețuire Bear Grylls din regiune, ce oferă și prima cazare din lume sub acest nume, unde pot urma cursuri captivante de supraviețuire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*