Traveler – vara 2014

Noua editie a revistei National Geographic Traveler ne surprinde cu o dorinta nestavilita pentru VAMA VECHE – ne-o imaginam si asteptam cu emotie cele cateva zile pe care le vom “fura” pentru a ne bucura de Vama!

 

 

Despre experientele de vacanta ale unor romani in Marea mediterana citim in iunie in paginile NG Traveler. Mergem si la Oxford, ajungem si in Brooklyn, traversam si Tibetul, nu uitam nici de Venetia, Napoli, Bologna, Florenta sau Milan, dar ne intoarcem cu drag in Tara Dornelor si in statiunile balneo climaterice de la noi. Am mai fost alaturi de doi tineri romani in Oman, e bicicleta. Iar in tinutul Beaujolais din Franta am gasit o combinatie ametitoare de caldura si ospitalitate.

 

Mergi tu, draga cititorule, si la pagina  109 pentru ca ti-am pregatit un chestionar, pe care il poti completa si pe site. Tie iti poate aduce o pereche de ochelari de soare Polaroid, iar noua ne spune cum sa facem sa fim mereu pe placul tau! In luna iunie NG Traveler te pregateste de vacanta! Ne gasesti la orice punct de difuzare a presei!

1 Trackback / Pingback

  1. Inside Oxford – Alexandra Popescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*