Lunile ianuarie şi februarie aduc preţuri reduse la bilete de avion

Încearcă să intri în pielea celebrului detectiv, pornind la pas, prin Londra, pe urmele originalului.

Pentru călătorii care preferă să își organizeze vacanțele din timp, lunile ianuarie şi februarie sunt printre cele mai importante din an. Sunt luni care aduc oferte şi preţuri reduse la bilete de avion!

Pe de o parte biletele de avion cu perioada de călătorie în luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decât media prețului biletelor în restul anului, dacă sunt rezervate din timp. Prețurilor considerabil mai mici  din lunile ianuarie și februarie li se adaugă cele mai mari reduceri din an la biletele de avion, care sunt implementate de companiile aeriene în prima parte a lunii ianuarie, informează Vola.ro într-un comunicat de presă.

„Luna ianuarie s-a împământenit printre turiști și companii aeriene drept luna cu cele mai mari reduceri la bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene au promoții încă din primele zile ale anului cu până la 50 – 60% reducere”, explică Daniel Truică, CEO Vola.ro

Previziunile anului 2017

Destinațiile externe cele mai cerute de turiștii români vor rămâne și în anul 2017 Londra, Roma, Milano și Paris. Dintre destinațiile interne, cererea de bilete pentru Cluj va crește considerabil, în special datorită companiilor low cost care  vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu.

În cazul city break-urilor, Roma se clasează în topul preferințelor clienților Vola.ro și în 2017. Barcelona și Paris sunt următoarele două variante în ordinea popularității. În topul destinațiilor de city-break se mai află Dubai și Lisabona. Un mini-sejur la Roma format din avion și 2 sau 3 nopți de cazare începe de la 109 EUR, la Veneția de la 119 euro, respectiv 129 EUR la Milano.

Foto: 123RF

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*