(P) București – Roma, via Tokyo, New York, Rio de Janeiro și alte nouă orașe, într-un circuit unic oferit de Lidl Tour

Marele Zid Chinezesc este o capodoperă a arhitecturii medievale ce fascinează zeci de milioane de oameni din întreaga lume anual. Foto: Lidl Tour

Așteptăm vacanța cu nerăbdare pentru a evada din tumultul urban și pentru a descoperi destinații inedite, iar posibilitățile sunt nenumărate. Alegem să mergem într-un city break, să vizităm locuri noi, să facem drumeții sau pur și simplu, să ne relaxăm pe o plajă exotică? Cu circuitul unic în jurul lumii, oferit de Lidl Tour, le poți avea pe toate. În doar 30 de zile, vei păși pe 4 continente și vei descoperi bijuterii arhitecturale din 7 țări și 13 orașe. Vei avea parte de o adevărată călătorie în timp vizitând obiective turistice cu istorie și adevărate minuni ale lumii, vei putea explora diverse culturi și tradiții și, în plus, vei putea completa acest periplu cu plimbări pe o insulă exotică. Pachetul este cu atât mai atractiv cu cât călătorii beneficiază, pe lângă zboruri și cazare, de asistență turistică și transport cu autocarul în toate excursiile. Tot ce îți rămâne de făcut este să descoperi o lume întreagă.

Foto: Lidl Tour

4 minuni ale lumii într-un singur concediu 

În orice parte a lumii, găsim locuri memorabile, pline de însemnătate istorică, construcții impresionante care au rămas timp de secole sau adevărate minuni arhitecturale. Circuitul în jurul lumii oferit de Lidl Tour cuprinde acele destinații pe care, cel puțin o dată în viață, trebuie sa le vizitezi:

Moscova este un spectacol cultural. De departe, cel mai cunoscut şi reprezentativ loc din Moscova este Piaţa Roşie, unde se află și Kremlinul, impresionant prin proporţiile sale, iar dacă te gândeşti la momentele istorice care au avut loc aici, cel puţin în ultima sută de ani, experiența este cu atât mai memorabilă. Din Europa, faci un pas către Asia, în India, unde descoperi Taj Mahalul. Este o clădire unică în lume, despre care se spune că are arhitectura unei povești de dragoste între împăratul Shah Jahan și soția sa, Mumtaz Mahal. Marele Zid Chinezesc este o capodoperă a arhitecturii medievale ce fascinează zeci de milioane de oameni din întreaga lume anual. Construită pe mii de kilometrii distanță, Marele Zid Chinezesc este un loc încărcat de emoție și istorie, la fiecare pas.

Magia Asiei

Într-un circuit în jurul lumii, cu siguranță, ai parte de o experiență culturală bogată, cu tradiții și obiceiuri unice. În orașele din India pe care le vei vizita, New Delhi, Jaipur și Agra, vei descoperi o lume a experiențelor senzoriale, plină de viață, muzică și dans. Totodată, este și un loc plin de încărcătură spirituală, cu numeroase temple pline de culoare. În Japonia și China vei descoperi mâncăruri atipice, gheișe, samurai și un contrast între tradițional și contemporan întâlnit, în mod special, în Tokyo și Beijing.

Visul exotic în Hawaii

Aloha! este primul cuvânt pe care îl vei spune atunci când vei ateriza pe una dintre plajele exotice din Hawaii, paradisul de pe pământ. În cele șase zile de vacanță, ai ocazia să te bucuri de soare, nisip fin și de petreceri exotice sub clar de lună.

Foto: Lidl Tour

New York, New York – orașul care nu doarme niciodată

Specificul orașelor americane va fi o experiență urbană inedită pe care, de asemenea, o vei putea explora în circuitul Lidl Tour: de la clădiri unice de tip zgârie nori și artă cinematografică marca Hollywood, până la perspective memorabile ale orașelor și cartierelor celebre. În New York vei ajunge la cele mai cunoscute obiective turistice precum Times Square sau Wall Street și vei admira pe nerăsuflate orașul de la etajul 86 al clădirii Empire State Building. Dacă vrei să îți îndeplinești visul american, Los Angeles este locul perfect, dar și al doilea oraș pe care îl vei vizita pe continentul american. Despre L.A. se spune că, pe orice străduță pășești, te vei simți ca o celebritate și asta datorită vibe-ului adus de Bulevardul Hollywood, Studiourile Universal și de legendarul Teatru Grauman`s.

Bom dia, Brazilia! 

„Carnaval“ și „fotbal“ sunt primele două cuvinte care îți vin în minte atunci când te gândești la Brazilia. După ce o vei vizita, vei avea, însă, mult mai multe de spus și povestit despre ea. Vei face o oprire într-un nou oraș plin de culoare și cu o veselie aparte, Rio de Janeiro, unde vei păși pe cel mai mare stadion din lume, Mario Filho – Maracana și vei sta față în față cu maiestuosa statuie a lui Cristos Mântuitorul. În plus, urcarea cu telefericul pe Muntele Sugar Loaf îți promite cele mai frumoase fotografii panoramice cu orașul.

Pe urma împăraților romani

Fascinanta Roma este locul ideal pentru a descoperi istoria și secretele Imperiului Roman. În scurta vizită în ultima destinație din acest circuit, vei face un tur al orașului și vei vedea principalele atracții turistice, printre care Colosseum și Fontana di Trevi.

Circuitul unic de 30 de zile în jurul lumii include 28 de nopţi de cazare în cameră dublă la hoteluri de trei şi patru stele, mic dejun, transport cu avionul în toate destinațiile propuse în itinerariu, bagaj de cală, bagaj de mână şi achitarea taxelor de aeroport. Pachetul oferă transport cu autocare moderne în toate excursiile şi asistenţă turistică pe tot parcursul circuitului. Oferta este disponibilă începând cu preţul de 8999 euro/persoană. Vacanțele oferite prin Lidl Tour pot fi rezervate și achiziționate online, pe www.lidl-tour.ro, și prin intermediul hotline-ului dedicat: 0800 896 242.

Text, foto: Lidl Tour

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*