National  Geographic lansează competiția Fotograful de călătorie al anului 2018

Fotograful de călătorie al anului 2017, Sergio Tapiro Velasco. Erupție puternică a vulcanului Colima, în Mexic. În acea noapte, vremea era uscată și rece, iar frecarea particulelor de cenușă a generat un fulger puternic, de aproximativ 600m, care a unit explozia de cenușă și vulcanul, luminând cea mai mare parte a scenei întunecate. În ultima parte a anului 2015, acest vulcan a erupt de mai multe ori, cu explozii de cenușă care s-au ridicat la 2-3 km deasupra craterului. Cele mai multe dintre exploziile de noapte au produs căderi de pietre incandescente și fulgere nu mai mari de 100 de metri. Decembrie, 2015.

Unde ai fost? Ce ai fotografiat? Du-ne acolo! National Geographic invită fotografii să se înscrie în competiția Fotograful de călătorie al anului 2018.

Câștigătorul marelui premiu va fi recompensat cu suma de 10.000 de dolari, cu postarea fotografiei pe contul de instagram @NatGeoTravel și acordarea titlului de Fotograful de călătorie al anului. 

Cum participi

Intră pe natgeo.com/travelphotocontest și încarcă acolo una sau mai multe fotografii care se încadrează la temele: Natura, Oameni, Orașe. Taxa de participare pentru fiecare fotografie înscrisă este de 15 dolari și nu există o limită a numărului de imagini înscrise.

Pe toată perioada concursului, National Geographic Traveler va evidenția constant fotografiile preferate în galeriile online de pe site.

Te poți înscrie până pe 31 mai 2018, la ora 12.00. EST.

Câștigători

Un juriu selectat de National Geographic Travel va alege câte un câștigător al fiecărei categorii. Unul din cei trei va fi desemnat marele câștigător, iar următorii doi vor fi recompensați cu câte 2500 de dolari.

După încheierea competiției, între 11 – 15 iunie, membrii comunității National Geographic vor putea vota fotografiile preferate înscrise la cele trei categorii, dintr-o selecție realizată de editorii National Geographic. Fotografiile cu cele mai multe voturi vor fi desemnate câștigătoare la secțiunea alegerea publicului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*