10 ani cu revista National Geographic Traveler

Revista National Geographic Traveler aniversează 10 ani pe piața din România.

Suntem de departe cea mai bună revistă de călătorii de pe piață, cu cifre beton, cu cititori fideli, cu parteneri și prieteni care ne sunt alături la bine, și la rău. Dar lucrurile nu așa au stat întodeauna așa…

Revista National Geographic Traveler a venit în România cam în același timp cu criza. Și când standardele de calitate rămân foarte sus, dar nu mai ai cuferele pline cu aur să cumperi cei mai buni spadasini, atunci ești nevoit să le câștigi inima. Un comando de experți se adună ad-hoc în vederea unei lovituri. Ca-n filmele din seria Ocean 11, 12, 13. Așa am început primele numere din Traveler – cu bani puțini și entuziasm cât cuprinde, lucrat de acasă sau de pe teren, în regim de freelancing.

Îmi aduc aminte de revista din acele timpuri – ca de un bebeluș – ținută în brațe, și în inimă de o mâna de oameni, care au hrănit-o cu pasiunea și dedicarea lor. Lor li se datorează ascensiunea de azi a NGT. Eu am fost doar regele, ca pe tabla de șah, piesa cea mai șchioapă, inviolabil doar prin grație divină… poate cel mai muncitor și îndârjit pentru a încerca iar și iar, dar în mod sigur cel mai nevolnic dintre cavalerii care au servit această revistă, spune Cătălin Gruia, redactor șef, National Geographic Traveler.

Le mulțumim celor care au fost alături de noi la evenimentul de aniversare și partenerilor:

Rose Mary
Alpha Bank România
Organizația Elenă de Turism
LAMONZA
Cocktail Holidays
AQUA Carpatica
Domeniile Sâmburești
Cafe Liegeois Romania
Olympus România
Flori Sauvage

Poze de la eveniment poți vedea pe pagina noastră de Facebook.

10 dintre cei mai străluciți colaboratori ai noștri

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*