Absentia, Producția originală Sony Pictures Television, va avea premiera în România în toamnă

 Sony Pictures Television Networks anunță difuzarea serialului Absentia, cea mai nouă producție originală a companiei, în această toamnă, pe AXN. Serialul detectiv o are în prim plan pe faimoasa actriță Stana Katic și este produs pentru SPT de către Masha Productions.

Actrița Stana Katic (Castle) interpretează rolul principal în cele 10 episoade ale producției

 

Absentia spune povestea tragică a unei dispariții, surprinzând cu detalii bogate varietatea de emoții încercate de familia reunită. În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă.

Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

 

Serialul este produs și regizat de către Oded Ruskin (False Flag), cu producători executivi Maria Feldman (False Flag, Fauda), Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman.  Absentia este bazat pe un scenariu pilot scris de Gaia Violo.

Distribuția

Alături de Stana Katic și Patrick Heusinger,  actorii în rol principal, din distribuție mai fac parte Angel Bonnani (Shots Fired), Neil Jackson (Sleepy Hollow), Cara Theobold (Downton Abbey), Bruno Bichir (Narcos) și Ralph Ineson (The Witch).

Serialul are 10 episoade și a fost filmat în Bulgaria.

Premiera mondială a Absentia va deschide cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo Television Festival vineri, 16 iunie, la Monaco. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, din această toamnă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*