iCEE.fest lansează Smart Homes, un gadget cât casa!

În cadrul festivalului  iCEE.fest, ai ocazia să faci cunoștință cu Smart Homes, o nouă linie de conținut legată de impactul tehnologiei si a Internetului în modul în care ne construim casele viitorului

 

Cu puțin timp în urmă, automatizarea ne ducea cu gândul la vreo profesie sau, mai rău, la un viitor de o probabilitate îndoielnică.

Dar iată că inovația a depășit granițe ce păreau de netrecut iar azi, fără nicio exagerare, putem vorbi chiar și despre automatizarea propriei case. Nu e încă o normalitate dar nici nu mai ține de science-fiction.

Acesta este și motivul pentru care iCEE.fest  a adăugat anul acesta un nou stream de conținut: Smart Homes!

De la un simplu plan și până la soluții extrem de complexe, în cadrul festivalului de digital & tech se vor dezbate ideile momentului dar și ale viitorului în ceea ce, pe larg, putem numi smart living.

 

Discuțiile ”Smart Homes” vor avea loc în Focus Stage 1/ 15 iunie iar organizatorii au pregătit un bilet special:

iCEE.fest Smart Homes Ticket costă doar 50 euro (atenție, în acest moment biletele nu mai sunt disponibile online, ci doar pe bază de cerere via site-ul festivalului: http://www.iceefest.com)

 

Ziua va debuta cu o prezentare spectaculoasă a lui George Buhnici – realizatorul iLikeIT de la ProTV care va transmite live de pe santierul unde se construieste o casă smart: #CasaBuhnici.

 

Apoi, va fi rândul specialistilor în domeniu să prezinte cele mai noi tendințe:

Setlist pentru: The House of the Future/ ora 10.30

 

Setlist pentru: Green Houses and HiTech Solutions for Smart Living/ 12.15

 

Între cele două sesiuni dedicate prezentărilor, publicul festivalului va putea să afle mai multe informații de la artizanii faimoasei Villa M.

 

Harald Schindele și Markus Hirschmuller sunt fondatorii Hirschmüller Schindele Architekten și vin la București pentru a ne arăta la ce nivel de complexitate au ajuns technologia și arhitectura.

”Utilizarea tehnologiilor Smart Homes a devenit un instrument puternic de economisire a energiei și de creare de configurații de spațiu interesante”, spune Harald Schindele.

Dacă vă gândiți să vă transformați casa într-una inteligentă sau lucrați în domeniul livării de soluții avansate de inginerie, atunci e clar, iCEE.fest e locul unde trebuie să fiți pe 15 iunie.

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (București, 15 și 16 iunie) sunt disponibile pe site-ul oficial pe bază de cerere (formularul din homepage).

Nu rata biletul special: iCEE.fest Smart Homes Ticket cu doar 50 euro!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*