Înscrie-te la concurs și poți câștiga o invitație la filmul: GEOSTORM: PERICOL GLOBAL

Partener media, Vertical Entertainment şi Warner Bros. Pictures te scot la film!

Când dezastrele naturale ameninţă să anihilieze omenirea, liderii lumii construiesc un sistem de sateliţi pentru a o proteja. O vreme, totul merge perfect. Dar e o chestiune de timp până când cineva transformă totul într-o armă. Pericolul abia acum începe.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă una dintre cele 3 invitaţii duble la Geostorm: Pericol Global.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Din 20 octombrie, cine controlează vremea, va controla lumea. Gerard Butler, Alexandra Maria Lara, Andy Garcia şi Ed Harris sunt protagoniştii unei conspiraţii la nivel înalt, Geostorm: Pericol Global. Un film eveniment, în care acţiunea şi suspansul se îmbină spectaculos cu efectele vizuale incredible. Mergi la cinema din 20 octombrie pentru o experienţă cu adevărat intensă: Geostorm: Pericol Global, o producţie Warner Bros. Pictures distribuită în România de Vertical Entertainment. Vizionează-l în 3D, IMAX 3D şi 4Dx.

© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Perioada de înscriere: 25 octombrie – 30 octombrie

Extragerea câștigătorilor: 31 octombrie

 

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Mihail Preda

Irinel Nutu

Mihaela Mitran

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*