NORD, primul album al fotografului Dorin Bofan, disponibil pentru precomandă

Albumul NORD

NORD, primul album al fotografului Dorin Bofan, disponibil pentru precomandă

Albumul NORD reunește colecție de imagini realizate de fotograful Dorin Bofan în ultimii 10 ani în Norvegia, Islanda, Insulele Feroe, Irlanda de Nord și Scoția și îți oferă șansa de a descoperi ținuturi cu un trecut geologic bogat, retușat de prezența oceanului și de vremea nefavorabilă.

Ediția este limitată la 300 de exemplare, cuprinde 144 pagini cu 130 de imagini și 10 texte scurte. Livrarea se va face în perioada ianuarie – februarie 2021.

Albumul NORD se poate precomanda de aici.

Despre Dorin Bofan

Dorin Bofan

Dorin Bofan este din Piatra Neamț și în prezent locuiește la Târgu Mureș. A început fotografia acum 15 ani, când era încă la facultate, și mersul pe munte cam acum 18 ani. Spune că vede fotografia și mersul în natură ca pe o combinație sănătoasă de a te dezvolta ca om.

„De aceea, indiferent de nivelul de experiență, cred că mereu este loc de mai bine, mereu se poate afla ceva despre fotografie și prin intermediul ei, despre viață în general. Cam așa încerc să-mi dezvolt stilul, de fiecare dată în minte cu ideea că după colț se află ceva care poate stârni mereu și mereu curiozitatea și entuziasmul”, spune acesta.

 

De pe siteul personal poți afla mai multe despre el: www.dorinbofan.com.

Citește și

Provocările unui fotograf de natură cu Dorin Bofan

Islanda pe biciclete

Fotografia unei românce, premiată de o publicație din Marea Britanie

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*