Noutățile lunii ianuarie la National Geographic Wild

Noutățile lunii ianuarie la National Geographic Wild

Regatul sălbatic

„Regatul sălbatic” revine cu o nouă serie de povești reale din Mombo, Botswana de Nord, unde pacea nu durează niciodată mult, iar supremația are propriul preț. Stăpânii de drept ai locurilor revin pentru a dezrobi teritoriul de sub dominația hienelor și toate clanurile luptă nu doar pentru supraviețuire, ci pentru a-și apăra locul într-un regat sălbatic, în continuă schimbare.

De duminică, 3 ianuarie, de la 19:00

Șerpii la oraș

Exploratorii Simon și Sioux străbat orașul pentru a se confrunta cu unii dintre cei mai periculoși șerpi din lume, aflați în cele mai bizare situații, și pentru a-i elibera înapoi în sălbăticie. Vă invităm să îi urmăriți cum rezolvă situații dificile cu cobre mortale ajunse în locații pentru nunți, pitoni enormi care își păzesc ouăle sau alți șerpi deosebit de periculoși.

De luni, 25 ianuarie, de la 19:00

Secrete la zoo

Descoperim, în exclusivitate, ce se petrece în culisele uneia dintre cele mai mari și mai populare grădini zoologice din Statele Unite ale Americii: The Columbus Zoo and Aquarium.

Cu peste 2000 angajați, 10000 animale, 6000 îmbolnăviri ce necesita asistență medicală și 100 de nașteri în rândul animalelor, seria Secrete la Zoo prezintă povestea plină de emoție și uneori de amuzament a animalelor sălbatice și a celor care au grijă să creeze un mediu sănătos și plin de iubire pentru ele.

În fiecare miercuri, din 20 ianuarie, de la 19:00

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*