(P) Stejarii Country Club, primul social club din România

Stejarii Country Club, exterior

Conceptul cu o tradiţie de peste 120 de ani în Statele Unite, care s-a bucurat de o popularitate foarte crescută datorată sentimentului de apartenenţă şi distincţie pe care îl oferă membrilor săi, va fi inaugurat în această toamnă şi în România: Stejarii Country Club – primul şi singurul astfel de club din ţară ca dimensiune şi concept.

Conceput de un celebru birou de arhitectură din Londra şi inspirat de faimosul Central Park din New York, acest club social va dispune de numeroase facilităţi, oferind atât un spaţiu de relaxare, cât şi un loc ideal de socializare. Clubul, situat în pădurea Băneasa, se va întinde pe o suprafaţă de peste 20.000 de mp, reunind un centru fitness, , terenuri de tennis interioare şi exterioare, terenuri de squash, piste de alergare şi multe alte zone dedicate diverselor sporturi. De asemenea, clubul va pune la dispoziţia membrilor săi un centru spa, ce va include piscină, teraphy suites, hammam, saună, dar şi un salon de înfrumuseţare şi zone de relaxare cu un design modern.

Zona SPA, Stajarii Country Club

Pasionaţilor de golf, Stejarii Country Club le-a pregătit în vecinătatea clubului un driving range, unde aceştia se pot bucura de antrenamente speciale, iar cei pentru care tenisul este un antrenament în sine, vor avea parte de terenuri de tenis profesioniste pe tot parcursul anului.

Conceptul după care a fost creat Stejarii Country Club este acela al unui club privat, unic in Bucureşti, unde membrii vor putea petrece timpul alături de familie, prieteni şi parteneri de business, beneficiind de activităţi de relaxare şi agrement deosebite, într-un cadru natural impresionant. Cei interesaţi să devină membrii, pot afla mai multe informaţii de pe site-ul clubului: www.stejariicountryclub.ro.

Zonă evenimente, Stejarii Country Club

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*