(P)Celebrarea artei şi a frumuseţii în stil balinez

Adrian Petrescu, Prim Oboist al Filarmonicii “George Enescu”

Vineri, 30 august, Bali Spa Cornu şi-a deschis porţile pentru membrii presei şi vedete în cadrul unui eveniment inedit care a celebrat frumuseţea şi arta în toată splendoarea sa.

Invitaţii au descoperit pe-ndelete singura oază balineza din Sud-Estul Europei alături de nume importante ale scenei româneşti precum: Lamia şi Radu Beligan, Emil Hurezeanu, Raluca Moianu, Monica Iagăr, Nico, Roxana Iliescu, Thea Haimovitz, oboistul Adrian Petrescu, alături de Excelenţa Sa, ambasadoarea Indoneziei în România, doamna Marianna Sutadi şi primarul comunei Cornu, Cornel Nanu.

Într-un cadru ce îmbină armonios ştiinţa înfrumuseţării şi a relaxării, Dr. Dana şi Ştefan Jianu au reuşit să dezvolte singura oază balineză din Europa! Vedetele au luat parte la activităţi cu specific indonezian. Nico, împreună cu Roxana Iliescu şi Thea Haimovitz au participat la un concurs de dans balinez, prezentat de nimeni alta decât Monica Iagăr.

Atleţa a luat în serios postura de moderator pe care şi-a însuşit-o pentru prima dată şi a jurizat împreună cu publicul reprezentaţiile vedetelor. Se pare că cea mai iscusită în arta dansului balinez s-a dovedit a fi chiar Nico, care a câştigat concursul şi a încântat publicul cu mişcările ei.

”Am înţeles că dansul pe care l-am executat este unul cu specific indonezian, din insula Bali şi este un dans de întâmpinare a invitaţilor, în cadrul căruia dansatoarele aruncă petale de flori peste oaspeţi şi execută mişcări extrem de delicate şi în acelaşi timp graţioase”, a mărturisit Nico.

O altă surpriză a evenimentului a fost fără doar şi poate reprezentaţia lui Adrian Petrescu, Prim Oboist al Filarmonicii “George Enescu”, care l-a emoţionat pe Radu Beligan. Maestrul scenei româneşti s-a declarat încântat de spectacolul de muzică clasică şi a ţinut să precizeze faptul că iubeşte ideea de relaxare prin intermediul artei şi a frumuseţii.

Lamia şi Radu Beligan, la evenimentul Bali Spa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*