(P)Terapii de toamnă la Eden Spa

Terapie Eden Spa

Eden Spa lansează noi terapii de toamnă ca soluţii holistice de prevenire şi vindecare a afecţiunilor fizice şi emoţionale şi pentru regăsirea energiei vitale.

„Într-o lume copleşită de responsabilităţi, stres şi dezechilibru, avem nevoie de soluţii la îndemână pentru a evada din cotidian, pentru a ne recăpăta energia si resursele de a merge înainte. Aceasta este nevoia primară de la care s-a dezvoltat Eden Spa încă de la înfiinţare, în 2005, nevoie care se accentuează cu fiecare an ce trece”, spune Liliana Paraipan, Health Coach şi creator al conceptului Eden Spa.

Eden Spa propune pentru această toamnă terapii pentru minte, corp şi suflet, care ţintesc atingerea armoniei corp – minte – spirit, menită să prevină apariţia îmbolnăvirilor, să atenueze problemele cauzate de stres şi factori toxici, precum durerile de spate, insomniile sau depunerea greutăţii în exces pentru ca, la final, partenerii noştri de călătorie să-şi regăsească starea de bine.

Printre terapiile propuse de Eden Spa se numără Thai Yoga, Deep Tissue Massage, Hot Stone Massage, Aromatic Face, Neck & Décolleté Massage, Pevonia Repair&Rejuvenate Facial Treatment sau De Stress & Recharge.

O terapie specială, Mind & Body Detox Day, este un program intensiv de detoxifiere fizică şi emoţională de 3 ore, în care se parcurg toate etapele necesare pentru recăpătarea energiei şi regăsirea stării de bine. Pentru că, de cele mai multe ori, facem alegeri greşite întrucât ne lipseşte claritatea, Eden Spa propune un concept nou şi inovator pentru descoperirea de sine, o sesiune individuală Clarity cu Yogeshvar, unul dintre cei mai complexi maeştri spirituali de yoga aflat în România.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*