Podium complet – aur, argint şi bronz – pentru Toyota România în competiţia internaţională Dream Car Art Contest 2013

Gold Award - Sorina Teodora Călinescu

Pe 28 august 2013, la Tokyo, a avut loc ceremonia oficială de premiere în finala internaţională a Dream Car Art Contest 2013.

Delegaţia Toyota România a reputat un uriaş succes internaţional, astfel, din peste 600.000 de lucrări înscrise din peste 70 de ţări, micuţii noştri artişti au câştigat următoarele premii:

Sorina Teodora Călinescu a ocupat LOCUL I la catergoria de vârstă 13- 15 ani, Iasmina Maria Receanu a ocupat LOCUL II la categoria de vârstă 13-15 ani, Ştefania Sandu a ocupat LOCUL II la categoria de vârstă 10-12 ani şi Ciprian Gherghinoiu a ocupat LOCUL III la categoria de vârstă 13-15 ani.

Pentru prima dată, locurile ocupate de micuţii artişti în finală, nu au fost comunicate, acest lucru fiind păstrat secret pană la ceremonia oficială din Japonia, unde Toyota România, reprezentată cu cinste de micii artişti români, s-a bucurat de un real succes.

Este al treilea an când Toyota România participă la această competiţie organizată de către Toyota Motor Corporation şi câştigă în finala concursului. Anul trecut, în 2012 Ştefania Mihaela Călinescu, în vârstă de 14 ani, a câştigat medalia de AUR la categoria sa de vârstă , iar acum doi ani, în 2011, Adrian Emanuel Pristavu a câştigat una dintre menţiuni în cadrul aceluiaşi concurs. Câştigătorii au avut şansa să viziteze Japonia (toate costurile fiind suportate de către Toyota Motor Corporation).

Lucrările au fost jurizate de către un juriu internaţional din care a făcut parte şi preşedintele TMC, Akio Toyoda. Lucrările câştigătoare ale micuţilor înscrişi în concurs pot fi vizualizate în articolul National Geographic dedicat competiţiei: http://www.natgeo.ro/noutati/9998-romania-are-cei-mai-multi-castigatori-la-o-competitie-internationala

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*