(P)Mica Elveție – 1 An în Centrul Vechi

Restaurantul Mica Elveţie din Centrul Vechi al Bucureştiului

Mica Elveţie din Centrul Vechi al Bucureștiului împlineşte astăzi un an de la inaugurare.

Restaurantul a respectat promisiunea făcută tinerei generații atunci când a deschis locația din Centrul Vechi, acum un an, devenind un loc unde a fost implementat un concept gastronomic orientat spre publicul tânăr și în care se regăsesc meniuri special concepute pentru tineri, la prețuri accesibile.  Astăzi sărbtoreste un an de atunci, cu același entuziasm și aceeași dorință de a-i încânta cu delicii culinare pe cei ce trec pragul restaurantului.

La Mica Elveție se regăsește un întreg univers îmbelșugat cu idei și gusturi, arome și multă pasiune pentru gătit la care contribuie maestrul bucătar Jakob Hausmann, artistul responsabil de dinamica continuă a restaurantului. De 15 ani, de la deschiderea primului restaurant Mica Elveție în România, acest brand a reușit să se poziționeze în topul primelor 10 restaurante din București și să se distingă în domeniul gastronomiei prin preparatele particulare precum: carnea servită pe piatră încinsă (concept adus de Chef Jakob Hausmann în România), variate tipuri de fondue, raclette și celebra garnitură roesti.

Constant în ultimul an, meniul a fost îmbogățit cu mâncăruri rafinate gătite în combinații inedite, toate realizate de Chef Hausmann cu ingrediente proaspete, de sezon, cum ar fi: preparate vânătorești, românești (`Weekend românesc` cu Mircea Groza), specialități de  Paște, delicii din sparanghel,  preparate cu pepene și recent, produse culinare cu somon.

Istoria de 15 ani și profesionalismul specific brandului Mica Elveție garantează multe alte reușite culinare viitoare și menținerea serviciilor la aceleași standarde de calitate şi profesionalism.



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*