(P)Sportpartner, magazinul dedicat iubitorilor de fitness şi mişcare

Magazinul Sportpartner

Începând din luna septembrie, amatorii de fitness și mișcare pot vizita Sportpartner.ro, magazinul cu cel mai mare și mai diversificat sortiment de articole fitness din România. Produsele sunt disponibile atât online, cu livrare în toată țara, cât și în magazinul din București, unde pot fi testate și achiziționate sub îndrumarea reprezentanților Sportpartner.ro.

Sportpartner.ro se adresează mai ales iubitorilor de fitness, pe care îi așteaptă cu cea mai bună selecție de produse: peste 50 de aparate, atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz profesional. Produsele vin de la mărci de top în domeniu și acoperă toate categoriile de preț, de la standard până la premium.

În plus, clienții vor descoperi în magazin produsele Sport Vision, marcă proprie Sportpartner.ro, dezvoltată special pentru cerințele pieței locale. Produsele Sport Vision se înscriu în segmentul de preț mediu/premium și sunt concepute atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz semiprofesional.

Consiliere gratuită

Începând din septembrie, o dată pe lună, antrenorul de fitness Valentin Floricel va întâmpina clienții în magazinul Sportpartner.ro cu recomandări privind alegerea produselor, antrenamente eficiente și alte informații utile pentru practicarea fitness-ului. Prezența lui Valentin Floricel va fi anunțată pe pagina de Facebook Sportpartner.ro, unde cititorii vor primi, de asemenea, sfaturi și modele de antrenamente dezvoltate de Valentin Floricel pentru Sportpartner.ro.

Mai multe informații despre Sportpartner.ro, se găsesc pe: www.sportpartner.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*