La o promenadă pe schiuri în Alpii Austrieci

Pe 16 noiembrie, Promenada vă invită să descoperiţi farmecul Austriei printr-o experienţă specială, chiar în inima Bucureştiului, şi vă promite o zi plină de evenimente şi premii atractive.


La ora 11:00 este programată o întâlnire la masă cu Horia Vârlan, şeful reţetelor din bucătăria românească, care e pregătit să vă surprindă şi promite să vă învăluie în cele mai delicioase arome culinare austriece, direct de pe schiuri. Cei mai îndrăzneţi în ale gătitului pot asista chiar din primul rând şi pot avea norocul să devină “mâna dreaptă” a lui Horia pentru întreaga dimineaţă din bucătăria austriacă.

Pentru copii este pregătită o zonă specială, cu jocuri şi concursuri de iarna.  Cei mici şi buni la geografie au şanse să câştige premii atractive, iar talentaţii la schi vor afla poveşti de pe pârtie, inspirate de istoria acestui minunat sport. Şi pentru că iarna austriacă e până la urmă despre zăpadă şi bucurie, copilaşii vor putea lua lecţii de origami direct de la specialişti, iar cele mai interesante figurine vor fi expuse şi premiate.

O zi la munte înseamna multă energie consumată, aşa că adulţii se vor antrena pentru asta. Cu ajutorul consolei Play Station vor avea posibilitatea să-şi testeze pofta de adrenalina împreună cu un partener.

Après-ski-ul se va petrece în compania trupei Xtreme şi al lor spectacol “Schiori la înălţime”, special conceput pentru acest eveniment. De la ora  19:00 încep pregătirile pentru marea tragere la sorţi. Un sejur complet pentru o familie cu 2 copii la un hotel de 4 stele din feericul Tirol, acesta este premiul oferit de Happy Tour celui mai norocos dintre participanţi. Marele premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarnă şi sporturi extreme, oferită de Generali Romania,  iar pentru că drumul până la schi în Austria să nu vă rezerve decât surprize plăcute, veţi primi şi un Card de Asistenţă Rutieră de Vacanţă 9695.

În plus, pe toată durata zilei, gazde vor fi Morar şi Buzdugan. Puneţi-vă, aşadar, gând de iarna în ghete şi mergeţi la Promenada. Programul complet al evenimentului este disponibil la adresa www.austria.info.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*