Se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu

În 22 noiembrie se deschide o nouă ediție a Târgului de Crăciun de la Sibiu, eveniment care concurează cu succes cu târgurile din alte orașe și capitale europene. Anul acesta, Târgul de Crăciun de  la Sibiu împlinește 7 ani, pe care îi va sărbători împreună cu sibienii și turiștii cu evenimente, muzică și bunătăți tradiționale, în Piața Mare a orașului.

În weekendul de deschidere au loc concerte Monica Anghel, Brad Vee Johnson, Paula Seling, Acapella și Andrei Tudor Band. Până pe 22 decembrie, vor urma festivalul de datini și obiceiuri, concerte de colinde, concerte de jazz, de fanfară, cu muzica lui Johann Strauß, spectacol de teatru pentru copii. În Piața Mare, 65 de căsuțe găzduiesc expozanți care își îmbie cumpărătorii cu produse artizanale și tradiționale, precum și cu tot felul de bunătăți de Crăciun.

Pe durata târgului de Crăciun, copiii vor putea participa la ateliere de brutărie, de decorat turtă dulce sau de realizat lumânări. Și pentru cei mici, și pentru cei mari, o atracție specială în acest an este patinoarul în aer liber, amenajat în proximitatea târgului.

Pe durata târgului, hotelul Ibis Sibiu, partener oficial al Târgului de Crăciun, derulează o ofertă specială city break. Până pe 27 decembrie, 2 nopți de cazare pentru 2 persoane, cu tur ghidat al centrului istoric și intrare la patinoar, vor costa 69 €. Hotelul este amplasat în imediata apropiere a centrului istoric și a Pieței Mari a orașului, unde are loc târgul de Crăciun.

Ne continuăm tradiția de a promova și sprijini evenimentele care fac din Sibiu unul din cele mai frumoase orașe europene, cu o atmosferă specială pe tot timpul anului, dar în special acum, de Sărbători.”, a spus Andreea Gheorghiu, director al hotelului Ibis Sibiu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*