Învățare distractivă cu produsele interactive INTUITEXT!

Se poate învăța cu plăcere? Ei bine, da. Nu e un mit, ci chiar o realitate.

Știai că există soluții moderne care pot transforma învățarea într-o adevărată experiență plăcută, o permanentă descoperire? De geografie sau matematică, produsele educaționale INTUITEXT realizate pentru clasele I-VIII ajută la perceperea utilității în viața de zi cu zi a cunoștințelor acumulate. De ce e important acest lucru? Pentru că inevitabil va conduce la creșterea motivației pentru învățare, precum și a performanței școlare.

Create de specialiști în educație: psihologi, psihopedagogi, metodiști și consultanți științifici, care au colaborat cu graficieni și programatori, produsele educaționale INTUITEXT ajută elevul să exploreze, să conceptualizeze și să învețe interactiv, atractiv și dinamic.

Copiii vor învăța matematica prin animaţiile explicative ce susțin înțelegerea conținutului parcurs, prin jocurile educative ce sprijină exersarea cunoștințelor și prin testele cu grade crescătoare de dificultate ce ajută la verificarea lor.

Copiii vor îndrăgi geografia prin intermediul zecilor de hărți care se pot suprapune, sutelor de legende, jocurilor educaționale și fotografiilor. Colecția de hărți interactive cuprinde: relieful, apele, vegetația, animalele sălbatice, locuitorii și așezările omenești, resursele naturale și activitățile economice și organizarea administrativă. Hărțile pot fi explorate și analizate în detaliu, iar elevul nu va mai fi nevoit să memoreze locuri, limite, caracteristici și date, putând ajunge chiar un pasionat al domeniului.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*