(P) Urmatoarea aventura in natura cu UTOK Explorer

Utok Explorer

Foto: Utok Explorer, smartphone-ul care te insoteste in aventurile tale

 

 

Bagajul pentru urmatoarea aventură în mijlocul naturii are loc pentru încă un lucru: smartphone-ul UTOK Explorer, cu standard de protecție IP67.

Știm că un telefon obișnuit nu câștigă bătălia împotriva naturii, însă, de data aceasta, ai de partea ta un partener mult mai puternic. Învelișul cauciucat și standardul IP67 ce definesc noul UTOK Explorer reușesc să facă față cu brio provocărilor pe care le întâlnești în expedițiile tale.

Cel mai des te vei întâlni cu riscul de a scăpa telefonul din mână, însă UTOK Explorer rezistă șocurilor mecanice pe distanțe de până la un metru. Excursiile tale vor fi de acum încolo lipsite de evenimentele neplăcute pe care le experimentai până acum, iar UTOK Explorer va funcționa de fiecare dată precum în prima zi.

Chiar dacă îți ferești telefonul de șocuri, protecția completă împotriva prafului este caracteristica de care poate te vei bucura cel mai mult. Aliniat la standardul IP67, UTOK Explorer asigura protejarea tuturor componentelor ce asigură buna funcționare a întregului sistem. Viitorul călătoriilor tale vor fi lipsite de calitatea slabă a sunetului, imagini prăfuite sau butoane operate cu greu.

Iar dacă expedițiile te poartă lângă ape, UTOK Explorer poate fi folosit fără probleme, chiar dacă a petrecut 30 de minute la adâncimi de până la un metru. Departe vor fi zilele de obiceiul dezasamblatului și al lăsării la uscat – UTOK Explorer rămâne același smartphone pe care te poți baza oricând.

UTOK Explorer este mai mult decât un telefon rezistent, este un smartphone cu care poți ține legătura cu cei dragi prin mijloacele tale preferate: apeluri, SMS, chat. De asemenea, prin alegerea Android 4.4 ca sistem de operare, ai parte de o interfață prietenoasă și de acces la sute de mii de aplicații în Magazinul Play. Iar dacă ții neapărat să afli detaliile tehnice ale noului UTOK Explorer, află că acesta este echipat cu un procesor Dual Core, un ecran IPS de 3.5 inch, cameră de 5 megapixeli și Garanție extinsă de 5 ani.

Participa AICI la concurs pana pe 15 februarie 2015 si poti pleca in urmatoarea ta calatorie alaturi de UTOK Explorer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*