(P) Vara 2016 la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României vă aduce noutățile sezonului estival 2016!

Dacă nu v-ați ales încă destinația pentru o vacanță perfectă, Târgul de Turism al României, desfășurat între 25 și 28 februarie 2016 la Romexpo, vă așteaptă cu cele mai variate oferte, atât pentru sezonul primăvară 2016, cât și pentru cel estival.

Ediția de primăvară a târgului este locul ideal în care să vă planificați vacanța! Agențiile de turism și tour-operatorii prezenți la târg vă pun la dispoziție o mulțime de reduceri pentru ofertele early booking pe care le achiziționați până la finalul lunii februarie. Economisiți încă de pe acum pentru experiențele de neuitat din vacanță!

Italia este cea mai atractivă destinație a verii și, cu siguranță, o vacanță cu iz mediteranean vă va rămâne întipărită în minte pentru multă vreme.

Agenția Nicolexim Travel vine la Târgul de Turism cu o ofertă tentantă pentru o experiență deosebită în Sardinia și Corsica. În pachet sunt incluse plimbări prin Bologna, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Italiei, centru universitar de renume, vizitarea stațiunii termale din inima Toscanei Montecatini Terme, dar și un popas în Corsica, supranumită și “Insula frumuseții”. Aici, turiștii vor putea admira orașul Ajaccio, localitatea natală a lui Napoleon Bonaparte, și se vor delecta cu delicatese corsicane celebre.

Nicolexim Travel vă propune continuarea periplului italian prin Sardinia, considerată în prezent o destinație exotică, de lux, și una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, cu opriri în arhipeleagul La Maddalena, în însoritele orașe ale Coastei de Smarlad-Porto Cervo, locul unde își au reședința staruri din lumea întreagă, micuțul oraș medieval Castelsardo sau Alghero, un orășel cunoscut pentru plajele minunate, mâncarea excelentă și originea sa catalană.

Aventura italiană continuă cu orașul Cagliari, unul din cele mai vechi orașe ale Mediteranei datând din Antichitate, fascinanta regiune Umbria, cu extraordinarul centru medieval din Perugia, unde veți admira  Rocca Paolina, un impresionant oraș subteran păstrat din Evul Mediu.

Dacă vă hotărâți să profitați de minunatul circuit italian, oferta este de 699 euro+650 lei (pentru transportul cu avionul al unui grup de minim 20 de persoane). Plecările sunt programate pe 21 mai 2016 și 6 septembrie 2016. În acest tarif beneficiați de următoarele servicii:

  • 7 nopți cazare în hoteluri de 3 stele, în camere duble cu facilități private, micul dejun inclus plus o noapte în cabină cu două paturi ferry Cagliari-Civitavechia;
  • Ghid autorizat în zilele 3,4,5,6,7,8,9, în prima și a doua zi (prima parte a zilei), program individual;
  • Traversări cu feribotul Italia-Corsica; Corsica-Sardinia; Sardinia-Italia;
  • Bilet de avion București-Bologna și Perugia-București.

Nu sunt incluse în preț taxele de aeroport (120 euro), intrările la obiectivele turistice, excursiile opționale (croaziere), taxele de stațiune-dacă este cazul și suplimentul pentru un mic dejun îmbogățit în Corsica și Sardinia (40 euro).

Dacă sunteți curioși să cunoașteți destinații noi, Galeria de Vacanțe vă propune noutățile sezonului estival 2016: Croația (transport individual sau cu avion) și Portugalia – zona Algarve (transport cu avion). Nici ofertele pentru însorita Grecie nu sunt de neglijat. Aceeași agenție vă recomandă partea continentală, Insulele Ionice, Insulele Mării Egee sau o aventură în jurul bătrânei Elade la bordul unei ambarcațiuni. Oricare dintre ele poate deveni o alegere superbă, dacă sunteți corect îndrumat de un consultant de turism.

Visați la vacanța accesibilă și aproape de casă? În Bulgaria puteți găsi atât un concediu relaxant cu familia, cât și o călătorie animată alături de prieteni.

Vizitați standul Galeria de Vacanțe din cadrul Târgului de Turism pentru a vedea surprizele pe care ți le-au pregătit consultanții agenției, dar și pentru a afla cum puteți câștiga un weekend la mare!

Ofertele nu se opresc aici! Veniți la Târgul de Turism al României organizat de Romexpo pentru a le descoperi pe toate!

www.targuldeturism.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*