REVINO – Descoperă vinurile din România

În perioada 14 – 16 mai 2016, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită să participați la prima ediție a evenimentului „REVINO – Descoperă vinurile din România”.

 

Evenimentul va avea loc într-un cadru elegant și primitor al Novotel, Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin, Calea Victoriei, 37B, București, având drept principal scop promovarea vinurilor de calitate, a consumului responsabil și a turismului viticol din România. Veți descoperi crame și vinuri din România și de peste hotare, zonele viticole și podgoriile românești, cât si oamenii din spatele vinurilor.

Sâmbătă și duminică, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor avea posibilitatea în cadrul salonului Revino să deguste vinuri, sa descopere zonele viticole din România dar și să-și plănuiască o vizita la cramă.

Ziua de luni este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa pentru a oferi posibilitatea unei atmosfere profesionale de degustare și afaceri.

Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive http://www.winefair.revino.ro/events/masterclasses/

Vom compara vinurile din România cu cele internaționale, vom asocia într-un mod inedit vinuri cu mâncare și vom face cunoscute regiunile viticole din România și cramele care-și deschid porțile pentru turiști.

Ne face plăcere să vă asociați proiectului nostru de promovare a vinului și să construim împreună acest eveniment elegant și educativ în București.

Urmăriți-ne pe site www.winefair.revino.ro pentru programul complet și lista cu participanții.

PUBLIC
Sâmbătă, 14Mai: 11.00 – 20.00
Duminică, 15Mai: 11.00 – 19.00

BILETE: http://winefair.revino.ro/visitors/tickets/
50 Lei (11.00 – 15.00)
70 Lei (dupa 15.00)
90 Lei I 2 zile
______________________
HORECA & TURISM (intrare doar pe baza de invitatie)
Luni, 16 mai: 11.00 – 17.00
_____________________

CONTACT:  
Alina Iancu
Project Manager
0743 862 874
[email protected]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*