Fotogeografica 20

A XX-a ediție a Salonului Național de Fotografie FOTOGEOGRAFICA se deschide marți, pe 24 mai 2016, începând cu ora 18:30, la Palatul Suţu – Muzeul Municipiului Bucureşti.

Cu acest prilej va fi lansat şi catalogul Fotogeografica 2016, ce conţine, pe lângă fotografiile premiate pe cele doua secţiuni, wildlife şi peisaj, cele mai reuşite lucrări din galeria foto a concursului.

Salonul este deschis spre vizitare in perioada 24 mai – 19 iunie 2016  şi reuneşte o selecție  dintr-un număr de peste 800 de fotografii, înscrise de 210 participanţi din toata ţara.

Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor românești.

Proiectul este derulat de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, cu sprijinul Muzeul Municipiului Bucureşti, Zitec, National Geographic Romania, Facultatea de Geografie – Universitatea din Bucureşti, Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti, Asociaţia Română de Educaţie Speologică, Facultatea de Geografie – Universitatea Spiru Haret, Radio România Bucureşti Fm, Adevaraţii Veloprieteni, A.S.Sfinx Bucureşti, Foto4ever, Salvaspeo România, Clubul Studenţesc de Artă Fotografică, Gratuitor, Bucureștii Vechi și Noi, Bucharest Cultural Events, StudLand, Orașul Meu.

Detalii program FOTOGEOGRAFICA 2016 pe www.fotogeografica.ro, www.ccs.ro,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*