Câștigătorul concursului Delta Dunării – NG Traveler

 

A fost desemnat câștigătorul concursului Delta Dunării din National Geographic Traveler

Lăcătuș Cornel Liviu, din București, este cel care a câștigat un sejur pentru două persoane în Delta Dunării după ce a răspuns corect la întrebarea „Când se celebrează Ziua internațională a Iei?“

Răspunsul corect a fost: Ziua Internațională a Iei se celebrează din 2013, pe 24 iunie, de Sânziene.

El a concurat alături de alți aproape 500 de cititori ai revistei, reușind să câștige un sejur în a doua jumătate a lui septembrie pentru două persoane, all inclusive, la Green Village Resort, în Delta Dunării, inclusiv transferul cu barca rapidă din Murighiol la Sfântu Gheorghe și înapoi.

Regulamentul complet al concursului se găsește pe www.natgeo.ro.

Localizat în Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village Resort 4* înseamnă, deopotrivă, o vacanță pe litoral și o evadare în inima Deltei. Vă recomandăm călduros excursiile pe canalele și lacurile din acestă zonă unică în Europa. Baza nautică este dotată cu bărci rapide, bărci pescărești și caiace. Amatorii de pescuit pot avea surpriza unor capturi de mari dimensiuni (în fiecare an se prind somni de 60-80 kg). De momeli ne putem ocupa noi, putem organiza adevărate competiții cu premii. Pentru cei mici putem organiza cursuri de pescuit pe lacurile din apropiere de Green Village Resort! Birdwatching-ul sau vânătoarea fotografică reprezintă alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau începător.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*