(P) Cinema City – Filmul pe pielea ta!

Doar într-o sală 4DX simţi filmul pe pielea ta. De la o furtună dezlănţuită la o briză blândă, de la explozii pline de fum la mirosul aromat de cafea caldă sau al unui buchet de flori, tehnologia 4DX intensifică toate senzaţiile şi trăirile, cu ajutorul efectelor potrivite.

Cinema City îi aşteaptă pe iubitorii de film cărora le place să simtă cu adevărat filmul pe pielea lor în multiplexurile din Mega Mall Bucureşti, City Park Mall Constanţa sau Shopping City Timişoara, unde vor avea parte de vizionări spectaculoase în format 4DX.

Din cele peste 300 de săli din întreaga lume, în România există 3 săli 4DX, disponibile doar în reţeaua Cinema City, care continuă astfel să le aducă cinefililor cele mai revoluţionare şi mai noi tehnologii cinematografice şi condiţii de vizionare la cele mai înalte standarde.

Află de la Alexia Ţalavutis, Mihaela Cozmolici & Andrei Leonte cum se vede filmul în sala 4DX

4DX reprezintă îmbinarea dintre scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, şi efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, disponibile atât pentru filmele 2D, cât şi pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, dând naştere unei experienţe cinematografe memorabile, care face trecerea de la a „vedea” un film la a „trăi” un film.

Încă din 2010, compania sud-coreeană stabilită în Seul a continuat să echipeze cu tehnologia 4DX săli de cinema din întreaga lume, fiind adoptată cu entuziasm de marile studiouri hollywoodiene. Din Brazilia în Mexic, şi de la SUA la România, formatul 4DX le oferă spectatorilor o experienţă dinamică, fiindu-le activate toate cele cinci simţuri.

Luna aceasta poţi lua parte la aventura epică din franciza Star Wars, experimentând filmul pe pielea ta, chiar în sala 4DX. “Rogue One: A Star Wars Story” spune povestea lui Jyn Erso (Felicity Jones), tânăra mercenară a Rebeliunii, care este trimisă în cea mai mare provocare a vieţii ei: să fure planurile din Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul.

Vezi și  trailerul filmului “Rogue One: A Star Wars Story

Mai multe informaţii găsiţi pe www.cinemacity.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*