MARȘUL PINGUINILOR – CHEMAREA MISTERIOASĂ

O continuare a documentarului „ Marșul Pinguinilor ”, premiat cu Oscar în 2006, ajunge pe marile ecrane din România începând cu 19 MAI 2017, distribuit de Cine Europa!

-DIN 19 MAI 2017 ÎN CINEMATOGRAFE-

titlu original: L’Empereur / March of the penguins 2.

regizor: Luc Jacquet

cu: Dennis Storhøi, Lambert Wilson

anul: 2017, Franța

genul: documentar, aventură, familie

format: 2D dublat/ subtitrat în lb. RO

rating: AG

La două luni de la filmările în condiţii deosebite în Antarctica iarna trecută, Luc Jacquet revine cu un nou film care urmărește povestea unui pui de penguin care se pregătește să pornească în prima sa călătorie, urmând chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută, odată cu apropierea iernii.

Prin ochii și amintirile părintelui său de 45 de ani, vom contempla acest moment deciziv, această chemare magică: vom urmări pinguinul de aproape în călătoria sa captivantă, îi vom simți îndoielile, temerile, vom fi părtași la provocările care-l așteaptă la fiecare pas… Un film deosebit despre destinul unui pinguin al cărui instinct deopotrivă puternic și misterios îl va ajuta să supraviețuiască.

Vă invităm din 15 MAI la avanpremiera filmului în cinematografele Cityplex (Constanța), Cine Globe (București și Botoșani) și Cinema Victoria (Cluj-Napoca)!

Filmul se poate viziona atât dublat, cât și subtitrat în limba română în cinematografele din România din data de 19 MAI 2017!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*