Susține cauza „Griviţa 53 – Primul teatru construit împreună”

Foto: Diana Mironica
Susține proiectul Asociaţiei Culturale „Griviţa 53” pentru construirea, de la zero, a primului teatru independent, în București, după 71 de ani și donează pentru această cauză. 

 

Initiațiva îi aparține regizoarei Chris Simion-Mercurian care a vândut casa bunicii sale pentru a achiziționa terenul și se adresează tuturor iubitorilor de teatru, acelora care consideră cultura o prioritate socială importantă. 

Bugetul necesar pentru construirea teatrului este de 1.000.000 de euro, iar perioda realizării proiectului este de 3 ani. Primul an este dedicat strângerii de fonduri, iar în următorii doi ani se va construi.

Maratonul Bucureștiului sprijină acest proiect

Maratonul Bucureștiului sprijină acest proiect și, tocmai de aceea au fost organizate două echipe de alergători, pe o distanță de 10 km, care să susțină cauza  „Griviţa 53 – Primul teatru construit împreună”. Din echipa 1, fac parte: Valeria Răcilă van Groningen, Chris Simion-Mercurian, Tiberiu Mercurian, Alex Găvan. Din echipa 2 fac parte: Claudiu Bleonț, Mihai Covaliu, Laura Badea, Anca Precup. 

Chris Simion-Mercurian a înfiinţat “Asociaţia Culturală Griviţa 53  nu doar pentru a construi un teatru, ci pentru a construi o comunitate, un spirit al responsabilităţii faţă de cultură, un spaţiu artistic nou, în care să se dezvolte un repertoriu cultural pe care Bucureştiul nu îl are.  Detalii despre proiect găsești aici. 

Donează cărămida ta în contul RO 86RZBR0000060019288653, banca Raiffeissen Bank sau direct pe site-ul www.grivita53.ro 
 
Numele tău va apărea în foaierul teatrului, inscripționat, alături de toți cei care au crezut în acest demers: TO BUIlD OR NOT TO BE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*