LEGO – oferă-le darul imaginației

Construind, cei mici descoperă lumea. Asigurându-le copiilor tăi pârghiile prin care să-și exerseze creativitatea, îi ajuți să-își dezvolte o gândire flexibilă și un comportament adaptiv, care le va influența mai târziu capacitatea de anticipare și planificare. Seturile LEGO® le oferă nenumărate povești pe care să le poată crea, recrea și reinterpreta la nesfarșit, chiar dacă în proces se mai rătăcește câte o piesă. Crăciunul acesta încurajează-le  imaginația, descătușează-le potențialul creativ și adaugă mai multă strălucire sărbătorilor!

1 ½  – 5 ani LEGO® DUPLO®

Cărămizile LEGO® DUPLO® sunt de două ori mai mari decât cele clasice LEGO®, concepute special pentru mânuțele copiilor de la 18 luni la cinci ani.. Micii constructori își pot îmbunătăți abilitățile motrice fine și pot învăța despre activități zilnice, animale, culori sau numere prin povești noi și palpitante.
Copiii încântați să se joace și să construiască după propriile lor reguli cu noul set Vacanța de iarnă cu Moș Crăciun (10837) și cele 2 figurine copii DUPLO. În  Casa familiei (10835) se vor distra, interpretând scene din viața de zi cu zi cu trei figurine, dezvoltându-și abilitatea jocului pe roluri.

5  – 12 ani LEGO® CITY

Sunt atât de multe aventuri care-i așteaptă pe micii tăi constructori în seturile LEGO® City! Își pot imagina situații reale în care salveazeă orașul și să se luptă împotriva celor mai vicleni răufăcători.
Ajută-i să devină membri ai poliției LEGO® City: setul Spargere cu buldozerul (60140) le dă ocazia să protejeze banca de infractori și de al lor buldozer cu lanțuri și cârlige. Vor folosi un camion de securitate al poliției, cu multe accesorii, și un elicopter. Amplasamentul de explorare din junglă (60161) îi provoacă la încă o misiune dificilă: găsirea epavei misterioase a unui avion în junglă, printre ruine, animale sălbatice și  capcane ascunse.

7  – 14 ani LEGO® NINJAGO®

Seturile LEGO® inspirate din filmul LEGO® NINJAGO® MOVIE™ pot face din copilul tău un ninja curajos, care trăiește aventuri palpitante în fiecare zi, în siguranța casei tale.
Robotul-balaur al lui Ninja Verde (70612) îl așteaptă pe cel care l-ar putea conduce în lupta cu supremul răufăcător al orașului NINJAGO – Garmadon. Robotul-balaur are cap care se rotește, picioare poziționabile, motoare cu reacție, lansatoare ascunse și o coadă mobilă cu o lamă de aur. Dacă e nevoie de mai multă …”putere de foc”, Robotul de foc (70615) este alegerea potrivită: o mașină cât un zgârie-nori, puternică precum o navă de luptă!

6  – 12 ani LEGO® FRIENDS

Frumosul orășel Heartlake și seturile LEGO® Friends dau șansa celor mici să cunoască cinci fetițe cu vise mărețe și pasiuni puternice, care trăiesc experiența adevăratei prietenii!
La pregătirile pentru petrecerea din Casa Stephaniei (41314)! copiii o pot ajuta la prepararea delicioaselor prăjituri, se pot alătura tăticul ei, James, la curățenia generală a casei, iar la final o pot însoți pe Stephanie în dormitor pentru a o ajuta să se aranjeze. Cu Mia și Olivia, pot urca cu Schiliftul stațiunii de iarnă (41324)!  până în vârf, pentru a admira priveliștea la o plăcintă și o ciocolată caldă! Micii exploratori trebuie să încerce alpinismul și să studieze harta traseului.

7  – 14 ani LEGO® STAR WARS™

Ai acasă un mic fan Star Wars? Încurajează-l să stăpânească FORȚA construind celebrele modele LEGO® Star Wars™.
E fascinant să recreezi aventurile de luptă din Episodul VIII cu celebrul TIE Fighter™ al lui Kylo Ren (75179). Noul LEGO® BB-8™ (75187) poate fi cadoul perfect pentru oricare fan Star Wars sau LEGO® Învârte-i roata pentru a-și răsuci capul și mai rotește o dată pentru a-i deschide trapa, exact ca în film! Acest model reprodus cu fidelitate vine și cu un un stativ de prezentare, o plăcuță decorativă cu date și o mică figurină BB-8, ceea ce îl face un excelent obiect decorativ pentru orice dormitor sau… birou.

10 – 16 ani LEGO® TECHNIC

Testați-vă abilitățile de constructor cu seturile LEGO® Technic, un cadou grozav chiar și pentru adulții cei mai pretențioși! Seturile îți permit să creezi modele veridice de vehicule cu numeroase funcționalități.
LEGO® Technic: BMW R 1200 GS Adventure (42063), dezvoltat în parteneriat cu BMW, redă inconfundabilele linii ale motocicletei reale și surprinde cele mai mici detalii:  direcția cu ghidon, sistemul unic de suspensie frontală BMW Motorrad cu manetă la distanță, parbrizul aerodinamic și tabloul de bord detaliat. Copiii pot observa cum funcționează arborele de transmisie și motorul orizontal cu 2 cilindri opuși. Setul se reconstruiește ca un model de concept unic, creat tot în colaborare cu designerii BMW, iar aplicația interactivă LEGO® cu instrucțiuni de construcție digitală 3D este disponibilă online pentru ambele modele!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*