Panorame foto și filme 360 dintr-un singur buton, oriunde te poartă pașii (cu Ricoh Theta V)

O lume bogată în experiențe se află de jur-împrejurul tău; călătorești pe vârf de munte sau te bucuri de un concert în mijlocul mulțimii; de multe ori vrei să treci dincolo de chenarul rigid al unei imagini, păstrând senzația și imersiunea în tot ce te înconjoară. Pentru cei ce vor să păstreze amintirile intacte, dar și să împărtășească întreaga experiență, vă prezentăm o cameră ce captează 360 de grade dintr-o singură apăsare: Ricoh Theta V.

Oriunde te afli, la party sau pe pârtie, sub cerul liber sau în cea mai deasă junglă, în zbor sau sub apă: e suficient un singur buton pentru a face o fotografie cu tot ce poți vedea sau chiar să pornești înregistrarea video la rezoluție 4K și sunet surround. Nu e nevoie de mișcări cu telefonul pentru panorama; cu un singur click poți înregistra 360° sau poți declanșa prin telefon chiar în timp ce pedalezi. Pentru protecție la intemperii poți folosi o carcasă transparentă sau chiar un cheson dedicat scufundărilor de până la 30m adâncime.

În timp ce există alternative de la diverși producători, Ricoh prezintă un produs matur, rafinat de-a lungul mai multor generații succesive; modelul Theta V pentru a oferi rapiditate în furnizarea imaginilor și filmării, cu un procesor Snapdragon și comunicații prin Bluetooth LE (conectat permanent) sau WiFi 802.11ac de mare viteză. Filmarea 4K poate fi chiar transformată în live streaming, Facebook suportă nativ imaginile 360 iar YouTube găzduiește filmările surround, inclusiv sunet pozițional.

Nu în ultimul rând, camera Ricoh Theta V facilitează creația de conținut pentru VR (realitate virtuală) și este dispozitiv omologat Google StreetView Mobile.

New THETA 4K sample video – Spherical Image – RICOH THETA

1 Trackback / Pingback

  1. Panorame foto și filme 360 dintr-un singur buton, oriunde te poartă … – Reporter Warta 24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*