România neîmblânzită

Foto: PR

Din 13 aprilie, veți putea vedea în cinematografe documentarul România neîmblânzită, un film despre natura țării noastre și un pas important în construirea unor demersuri viitoare de susținere a unor cauze ecologice.

Pelicula a avut debutul pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic și pe data de 9 mai, la Londra, în cadrul galei BAFTA (British Academy of Film and Television Arts). Producția România neîmblânzită dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețea nealterată, neprelucrată, magică, dar fragilă, în același timp.

“Natura frumoasă din țara noastră este un motiv de bucurie pentru toți românii și implicit pentru cei 10.000 de angajați ai Auchan. Pornind de la acest adevăr, împreună, am decis să le oferim românilor un dar. Aceasta a fost motivația simplă de la care am demarat realizarea proiectului. Natura în mijlocul căreia trăim, dar pe care rareori o contemplăm, este fragilă. Stă însă în puterea noastră să o conservăm. «UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT» – este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate și prețuire. Este, în acelasi timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă pe care, în 2018, vă propunem să «o privim în ochi»”, Ionuț Ardeleanu, Director general, Auchan Retail România.

Filmul documentar „România neîmblânzită” este nucleul unui proiect amplu și inedit de responsabilitate socială inițiat de Auchan Retail România. Filmul este finanțat de Auchan România și de ONG-ul de mediu TENT – The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

Sursa, foto: PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*